"Essential" uzstāsies hiphopa izpildītājs Fatman Scoop

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

9.maijā klubā "Essential" uzstāsies Ņujorkas "hiphopa" izpildītājs, šovmenis un radio dīdžejs "Fatman Scoop", informēja pasākuma rīkotāju pārstāve Brigita Zariņa.

"Fatman Scoop" jeb īstajā vārdā Īzaks Frīmans popularitāti ieguva, pateicoties 2003.gada grāvējam "Be Faithful", kas tika veidots kopā ar "Crooklyn Clan".

2005.gadā "Fatman Scoop" tika uzaicināts piedalīties Meraijas Kerijas hitā "It''s Like That" un Missy Elliott dziesmā "Lose Control". Abi pieminētie hiti kļuva par grāvējiem un iekaroja topu virsotnes, norādīja Zariņa.

2006.gadā Fatman Scoop apkopoja vecos un jaunos sadarbības skaņdarbus ar spilgtām hiphopa zvaigznēm un izdeva savu debijas albumu "In The Club".

Savā mūzikas karjeras laikā Fatman Scoop ir producējis, remiksējis un piedalījies ar savu enerģisko balsi klubu grāvējos tādām zvaigznēm kā "Elephant Man", "Busta Rhymes", dīdžejam "Kool", Dženetai Džeksonei un vēl daudziem citiem izpildītājiem.

Jau astoņus gadus Fatman Scoop vada šovus Amerikas populārākajā hiphopa radio "Hot 97", kā arī divus gadus veido un kopā ar sievu piedalās realitātes šovā "Man and Wife".

Plānots, ka augustā Fatman Scoop klajā laidīs savu jauno albumu, kura nosaukums būs "Fatman Scoop Presents People on Earth".

Biļetes uz Fatman Scoop pasākumu iespējams iegādāties "Biļešu servisa" kasēs, "Statoil" degvielas uzpildes stacijās un internetā "bezrindas.lv".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu