Keira Naitlija un Skārleta Johansone cīnās par lomu filmas "My Fair Lady" rimeikā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Divas Holivudas aktrises - Keira Naitlija un Skārleta Johansone - cīnās par galveno lomu klasiskās filmas "My Fair Lady" ("Mana skaistā lēdija") rimeikā.

Oriģinālajā filmā, kas 1964.gadā tika uzņemta pēc britu dramaturga Bernarda Šova lugas "Pygmalion" ("Pigmalions") motīviem, galvenajā lomā spēlēja Odrija Hepberna. Filma vēsta par nabadzīgu un neizglītotu Londonas puķu pārdevēju Elaizu Dūlitlu, kuras dzīve krasi izmainās pēc iepazīšanās ar fonētikas profesoru Henriju Higinsu.

Kā vēsta britu laikraksts "Sunday Telegraph", tagad notiek gatavošanās jaunas filmas uzņemšanai. Zināms, ka filmas scenāriju rakstīs godalgotā aktrise Emma Tompsone. Plānots, ka filmas režisors būs Stīvens Doldrijs, kas uzņēmis tādas starptautiski atzītas filmas kā "Billy Elliot" ("Billijs Eliots"), "The Hours" ("Stundas") un "The Reader" ("Priekšlasītājs"). Profesora Higinsa lomu atveidos britu aktieris Daniels Kreigs.

Tomēr par galveno intrigu avotu kļuvusi puķu pārdevējas Elaizas Dūlitlas loma, uz kuru pretendē gan Keira Naitlija, gan Skārleta Johansone.

Britu aktrise ieguva pasaules slavu, piedaloties pirātu sāgā "Pirates of the Caribbean" ("Karību jūras pirāti"), kā arī vairākās vēsturiskās drāmās. Amerikāņu aktrise Skārleta Johansone spēlējusi tādās godalgotās filmās kā "Lost in Translation" ("Pazudis tulkojumā"), "Girl with a Pearl Earring" ("Meitene ar pērļu auskaru"), kā arī vairākās Vudija Alena filmās, piemēram, "Match Point" ("Match Point"), "Scoop" ("Sensācija") un "Vicky Cristina Barcelona" ("Vikija Kristīne Barselona").

Foto: publicitātes
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu