Maroon 5 britu salās pirmie

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Turpinām sekot līdzi notikumiem Apvienotās Karalistes albumu un singlu topā.

Losandželosas apvienībai Maroon 5 Adama Levina vadībā tomēr izdevies panākt kāroto - puišu otrais studijas darbs "It Won''t Be Soon Before Long" šonedēļ ir pirktākais britu salās. Grupas 2002. gada debijas plate "Songs About Jane", kas uz šo brīdi visā pasaulē jau pārdota 8 miljonos (!!), UK topā iekļuva tikai 2004. gada janvārī un pavadīja tur 28 nedēļas (vienu nedēļu arī 1. vietā). "Grammy" balvas laureāti Linkin Park ar savu trešo studijas albumu "Minutes to Midnight" spiesti pakāpties par vienu vietu zemāk - numur. 2. Savukārt Eimija Vainhausa (Amy Winehouse) pēc prestižās Aivora Novello balvas saņemšanas atkal iespraukusies top3 (6-3).

7. vietā kā otrs augstākais jaunums - britu popdziedātāja Sofija Elisa Bekstore (Sophie Ellis-Bextor) ar "Trip the Light Fantastic", savukārt planētas sliktākais vokālists (vismaz tā liecina mūzikas izdevuma "Q Magazine" veiktā aptauja) Ozijs (Ozzy Osbourne) ar "Black Rain" (Epic) - 8. vietā.

Veiksmīga debija izdevusies "Franz Ferdinand" solista Aleksa Kapranosa (Alex Kapranos) producētā britu trio The Cribs jaunākajam albumam "Men''s Needs Women''s Needs Whatever" - augstā 13. vieta. 17. vietā vēl viens jaunums - Kalifornijas kolektīvs Hellogoodbye ar vēl 2006. gadā izdoto "Zombies Aliens Vampires Dinosaurs" (Drive Thru). Topā augšgalā atgriezies Miks Haknels un viņa "Simply Red" (38-16), vēl kādi 80. gadu topu veterāni - Erasure ar savu jaunāko plati "Light at the End of the World" (Mute) - 29. vietā.

Singlu topā šoreiz pirmajā desmitniekā lielas izmaiņas nav notikušas - R&B dziedātāja Riana (Rihanna) piedaloties Jay-Z ar dziesmu "Umbrella" (Def Jam) saglabājusi pirmo vietu. Maroon 5 saglabājuši 2. vietu, savukārt gluži tāpat kā pirms nedēļas - trijnieku noslēdz Bejonsē un Šakira ar "Beautiful Liar".

Līdsas rokgrupa The Pigeon Detectives ar "I''m Not Sorry" (Dance To The Radio) uzkāpusi no 55. uz 12. vietu. Līdzīgi lēcieni izdevušies arī R. Kelijam (47-18) un vēl vienai Līdsas grupai "Kaiser Chiefs" (61-19). Britu repa zvaigzne Dizijs Raskals (Dizzee Rascal) ar jauno "Sirens" - 20. pozīcijā.

Pabroka grupa "The Twang" ar smeldzīgo "Either Way" - 33. vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu