Ella, Sončika un Hermanis seriālā "Prāts vai instinkts 2"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Sākot ar 28.oktobri, katru ceturtdienas vakaru pulksten 21.55 LTV1 ēterā būs skatāmas režisores un producentes Žaklīnas Cinovskas seriāla „Prāts vai instinkts 2” jaunās sezonas sērijas.

 Līdzās pirmās sezonas iemīļotajiem aktieriem „Prāta vai instinkta 2” epizodēs satiksim vairākus sabiedrībā pazīstamus cilvēkus – Jurģi Liepnieku, Aivaru Hermani, Lauri Reiniku, Aneti Sončiku un Ellu, kā arī divas Krievijas kino zvaigznes - Dmitriju Haratjanu un Jevgeniju Sidihinu.

Foto: publicitātes

„Prāta vai instinkta 2” tapšana man bija viens no līdz šim lielākajiem izaicinājumiem, ko vēl vairāk ietekmēja ekonomiskā situācija valstī un situācija valsts kinoindustrijā kopumā. Esmu gandarīta, ka to izdevies izlolot, un jau drīzumā tas būs skatāms TV ekrānos. Seriāla lielāko vērtību saskatu gan filmēšanas vidē – daudzveidīgās ainavās Rīgā un citviet, gan arī aktieru buķetē, ko veido spilgtas pašmāju un Krievijas kino industrijas personības. Vēlos pateikties ikvienam, kurš piedalījās šā projekta tapšanā un noticēja man!” atklāj Žaklīna Cinovska, seriāla „Prāts vai instinkts” producente un režisore.

Foto: publicitātes

Jaunajā sezonā – daudz vairāk pikantāku ainu un dinamikas

Seriāla jaunā sezona 13.sēriju garumā skatītājiem sola daudz negaidītu pavērsienu un situāciju atrisinājumu, kā arī latviešu kinoindustrijai neraksturīgas pikantas, intīmas ainas.

„Iespējams, tas ir laiks, ko esmu pavadījusi starptautiskā vidē, un attiecīgi izveidojies pasaules redzējums, taču uzskatu, ka mēs, latvieši, nemākam atvērties un paust emocijas - tādēļ šajā seriālā vēlējos parādīt „mūs pašus”, tikai no cita leņķa. Tādēļ seriālam piesaistīju spilgtas personības, kuras mani ar savu darbu un rezultātu patiesi pārsteidza. Ceru, ka arī skatītāji to sajutīs!” stāsta režisore Žaklīna Cinovska.

„Prāts vai instinkts 2” atspoguļos ikdienas notikumus un piedzīvojumus jau pirmajā seriāla sezonā iemīļoto personu, piecu rīdzinieču dzīvē – Zanes (Evija Kromule-Skulte), Valērijas (Santa Didžus), Terēzes (Ieva Aleksandrova-Eklone), Emīlijas (Milena Gulbe) un Laumas (Terēze Lasmane).

Savukārt epizodiskā lomās seriāla otrajā sezonā būs redzams sabiedrisko attiecību guru Jurģis Liepnieks, kurš šajā sezonā iejutīsies seksologa lomā, dziedātājs Lauris Reiniks, savukārt par ballīšu karalieni dēvētā Anete Sončika seriālā atveidos pati sevi un būs redzama kopā ar brāli Jāni.

Tomēr lielāko pārsteigumu skatītājiem sagādās pašmāju dziedātāja un uzņēmēja Ella (Elīna Fūrmane), kura kopā ar Valmieras drāmas teātra aktieri Krišjāni Salmiņu būs redzama visnotaļ amizantās mīlas ainās. Jāatzīst, Ella ar savām izcilajām aktrises dotībām pārsteidza visu filmēšanas grupu.

Foto: publicitātes

Savukārt pirmajā seriāla sezonā seriālā filmējušās tādas sabiedrībā zināmas personas kā Valērijs Kargins, Jānis Peters, Leonīds Loginovs u.c.

Katra seriāla sērija uzņemta dažādās vietās galvaspilsētā Rīgā un Jūrmalā. Īpaši interesantas seriāla filmēšanas ainas norisinājās tirdzniecības centrā „Spice”, kur mutuļo sieviešu šopinga kaislības, kā arī sociāli aktīvas lietas, kas ikdienā vieno daiļā dzimuma pārstāves. Īpaši liels gandarījums par t/c „Spice” vadītājas Ivetas Lāces atbalstu un pretimnākšanu šo ainu tapšanā!

Foto: publicitātes

Par seriālu „Prāts vai instinkts”

Režisores un producentes Žaklīnas Cinovskas veidotais seriāls - komēdijdrāma „Prāts vai instinkts” pirmizrādi piedzīvoja 2006. gada novembrī. Tas ir pirmais un līdz šim vienīgais šāda veida seriāls televīzijas filmu industrijā Latvijā.

„Prāts vai instinkts” ir par piecām jaunām, atraktīvām sievietēm un viņu likteņiem, par attiecībām ar vīriešiem un kopumā par cilvēku attiecībām.

Seriāla „Prāts vai instinkts” pirmā daļa iemantojusi popularitāti ne vien Latvijas, bet arī Krievijas skatītāju vidū, galvenokārt pateicoties aktiera Dmitrija Haratjana dalībai. Tādēļ „Prāta vai instinkta” otrajai sezonai Žaklīna Cinovska piesaistījusi jau divas Krievijas kinozvaigznes – gan Dmitriju Haratjanu, gan Jevgeniju Sidihinu. Dmitrijs Haratjans Krievijā populārs kļuva ar filmu „Uz priekšu, gardemarīni!”, savukārt Jevgenijs Sidihins popularitāti iemantoja ar filmu „Noziedzīgā Pēterburga”.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu