Kiss koncertu iesildīs amerikāņu grupa "Cinder Road"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

22.maijā grupas "Kiss" koncertu Rīgā, "Arēnā Rīga", iesildīs amerikāņu rokgrupa "Cinder Road", informēja koncertaģentūras "FBI" preses sekretāre Anda Jansone.

Rokgrupa "Cinder Road", kuras nosaukums izvēlēts par godu ielai, kurā bērnību pavadīja topošās grupas dalībnieki, nāk no nelielas ASV pilsētas Mērilendas štatā.

Pirmos panākumus grupa guva pēc koncertu sērijas pa ASV, Kanādu un Āziju, kad grupu ievēroja "Union Entertainment Group" kompānijas pārstāvji. Šī pazīšanās "Cinder Road" pavēra iespēju parakstīt līgumu ar mūzikas industrijas gigantu, ierakstu kompāniju "EMI".

Grupas debijas albuma "Superhuman" ieraksts tapa, sadarbojoties ar atzīto producentu Mārtiju Fredriksenu, un albums klajā nāca 2007.gadā.

Kā ziņots, maijā savas pasaules koncertturnejas "Kiss Alive/35" laikā, kas veltīta grupas 35 gadu pastāvēšanas jubilejai, Rīgā uzstāsies savulaik populārā rokgrupa "Kiss".

Grupas koncerttūre aptvers vairāk nekā 17 valstis, ieskaitot uzstāšanos lielākajos Eiropas mūzikas festivālos un pirmo koncertu Maskavā grupas pastāvēšanas vēsturē.

Amerikāņu rokgrupa "Kiss", pateicoties savai ģitārspēlei, grimam, spilgtajiem kostīmiem un gaismu un pirotehnikas efektiem koncertos, savulaik bija populāra visā pasaulē. Speciāli Eiropas turnejai grupa "Kiss" pasūtījusi pazīstamajai firmai "Le Maitre" apjomīgu pirotehnikas daudzumu. Grupas pārstāvji atzīst, ka tik lielu skaitu specefektu kā šajā turnejā grupa savos šovos vēl līdz šim nav izmantojusi. Piemēram, uguns liesmas atsevišķos brīžos sasniegs 40 pēdu augstumu.

Turnejas "Kiss Alive/35" gaitā grupas dalībnieki Džīns Simonss, Pols Stenlijs, Tomijs Taijers un Ēriks Singers plāno izpildīt leģendārākās dziesmas no grupas repertuāra, tostarp tādas slavenas kompozīcijas kā "I Was Made For Loving You", "Rock and Roll All Nite", "Shout It Out Loud" un "Detroit Rock City".

Grupa "Kiss", kura karjeras laikā izdevusi vairāk nekā 20 studijas albumus un pārdevusi vairāk nekā 90 miljonus disku kopiju, plāno izpildīt arī tādas dziesmas, kas jau kļuvušas par rokenrola klasiku, bet kuras parasti grupa koncertos spēlē ļoti reti.

Biļetes uz "Kiss" koncertu iespējams iegādāties "Biļešu servisa" kasēs un internetā "www.bilesuserviss.lv". Stāvvietu biļetes uz koncertu jau ir izpirktas, bet vēl iespējams iegādāties sēdvietas, kas maksā, sākot no 30 latiem, informēja Jansone.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu