Jauns raidījums – "EHR atbild"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sākot ar šā gada 5. maiju, "European Hit Radio" ēterā jauns raidījums – "EHR atbild".

Raidījums skanēs no pirmdienas līdz ceturtdienai plkst. 22:00 – 22:20. Raidījumā klausītāji tiks informēti par aktuālajiem European Hit Radio jaunumiem, kā arī varēs saņemt atbildes uz jautājumiem. „EHR atbild” vadīs nu jau klausītāju labi iepazītā Vita, kas līdz šim ir vadījusi raidījumu „Sveiciens savējiem”. Turpmāk viņas balss būs dzirdama abos raidījumos.

Katru dienu European Hit Radio saņem dažādus klausītāju jautājumus. Līdz šim uz tiem tika atbildēts individuāli, taču pēc klausītāju ierosinājuma tika nolemts uz jautājumiem atbildēt arī ēterā! Tādējādi uz vienu jautājumu atbildi saņems nevis viens, bet vairāki tūkstoši klausītāju.

Jautājumus iesūtīs paši klausītāji, izmantojot European Hit Radio mājas lapas jauno sadaļu „EHR atbild”, kur būs iespēja uzdot jautājumu, kā arī lasīt atbildes uz citu klausītāju jautājumiem.

Jautājumus iespējams uzdot arī kādam konkrētam European Hit Radio darbiniekam. Uz specifiskiem jautājumiem atbildes sniegs tieši par šo tēmu atbildīgā persona – klausītājiem tā būs lieliska iespēja iepazīt vairāku radio darbinieku balsis!

Sīkāka informācija par raidījumu – www.europeanhitradio.com!

European Hit Radio ir vienīgā radiostacija Latvijā, kas sniedz aktuālu, precīzu un plašu informāciju par Eiropā populārākajām dziesmām. Tā ir vienīgā radiostacija, kas ēterā atskaņojamo mūziku izvēlas pēc objektīviem popularitātes kritērijiem - dziesmu pārdošanas apjomiem, nevis radiostacijas darbinieku gaumes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu