"Bildēs" jauno grupu un veterānu projektu koncerts (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šovakar (14.10.) plkst.19 Rīgas Kongresu namā notiks mūzikas un mākslas festivāla "Bildes" koncerts, kurā klausītājiem būs iespēja dzirdēt un novērtēt jauno grupu un festivāla veterānu kopīgi veidotos koncertus, informēja "Bilžu biroja" direktore Tija Auziņa.

Piektdien, 15.oktobrī, notiks Bildēs sevi jau pieteikušo un ne tik jauno grupu koncerts, sestdien, 16.oktobrī, skanēs tradicionālais koncerts bērniem un Bilžu Jubilejas koncerts Dzimušie Bildes jeb Bilžu Veterāni - "Visi kopā"!

Jauno grupu un veterānu projektu koncerts

Kopā ar jaunajām grupām uzstāsies populāri mūziķi un grupas, piemēram, Liene Šomase ar Mango, Laimis Rācenājs ar A pm J, Gvido Linga ar Between the lines, Mārtiņš Freimanis ar Wake NC, Deniss Paškevičs ar Black Apple Market, Māra Upmane-Holšteina ar Predict, Juris Kaukulis ar Jāni Lemeži un JADED, Zane Dombrovska ar Gapoljeri, Juris Kulakovs un Sunday Jam Toast, Marts Kristians Kalniņš ar Colourwave, Valdis Rundzāns ar Dabasu Durovys, Inga Bērziņa ar Dandelion Wine, Normunds Jakušonoks un Kaspars Tīmanis ar Disko Drostaliņas, Ieva Akuratere ar Prince & Crosby, Goran Gora ar STandART, Normunds Pauniņš ar Stardust, Varis Vētra ar Thursday 12th. Koncertu vadīs Andris Freidenfelds.

Ne tik jauno grupu koncerts

Ne tik jauno grupu koncertā uzstāsies The Blackout, Camillas, Restauratori, 2tie, ēnas, Livido, Man-hu, Into One, M.ART.A, PeR, Ansis Klintsons, Miks Dukurs un Dukuri, Sirius, Triānas parks, Relicseed, Double Faced Eels, MonkeyRocks. Koncertu vadīs Pēteris Riekstiņš.

Bērnu koncerts

Bērnu koncertā piedalīsies Dzeguzīte, Podziņas, Jūras akmentiņi, Rīgas akmentiņi un Līva Bondare, Tu un es, Rūta, Marts un Juris Kaukuļi un Patrīija un Mārcis Judži, Knīpas un knauķi, Māra Ulme un Laila Ilze Purmaliete, Adrija Korsakaite, Poppy, Vējā, Tev un man, Top Top Company un Māris Pūris, Adrija Silva Kukuvasa un Adrians Kukuvass, Sandra Bula, Gustavs un Āris Ziemeļi. Koncertu vadīs Māra Ulme un Edvards Vārdaunis.

Bilžu Veterāni - "Visi kopā!"

Festivālu Bildes 2010 noslēgs Bilžu Jubilejas koncerts Dzimušie Bildes jeb Bilžu Veterāni - "Visi kopā!", kurā uz skatuves kāps Mirta & Hot Acoustic un Inese Darkeviča & Hot Dogs, Amber, Arnis Mednis, Aivars Hermanis un Raimonds Macats, Zane Dombrovska un brāļi Petrauski, Dzidriņas megasistēma, Aivars Hermanis un Vjačeslavs Mitrohins, Linga, LOLA & Hot Road, Keksi, Gunārs Meijers, Igor Novikoff & Band, Pete Anderson & The Swamp Shakers, Otra puse, Putnu balle, Pērkons, Menuets, bet bet, Rīgas Viļņi, Ufogrupa, Varis Vētra, Liepājas brāļi. Koncertu vadīs Roberts Gobziņš un citi veterāni.

Bilžu Jubilejas retrospektīvā izstāde būs apskatāma Galleria RIGA (Dzirnavu 67) no 24.oktobra.

Biļetes iepriekšpārdošanā uz festivāla koncertiem var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā "www.bilesuparadize.lv", bet ar festivāla programmu var iepazīties mājaslapā "www.bildes.lv".

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu