"Liepājas metalurgs" atspēlē trīs vārtu deficītu, tomēr zaudē "Vitebsk"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Raimonds Volonts

Baltkrievijas atklātā hokeja čempionāta (BAČ) spēlē trešdien Latvijas klubs "Liepājas metalurgs" izbraukumā atspēlēja trīs vārtu deficītu, tomēr ar rezultātu 3:4 (0:1, 1:2, 2:0, 0:1) papildlaikā zaudēja vienībai "Vitebsk".

Otrās trešdaļas vidū "Liepājas metalurgs" zaudēja ar 0:3, taču turpinājumā guva trīs vārtus un izlīdzināja rezultātu. Papildlaikā sekmīgāk nospēlēja "Vitebsk", kas 73 sekundes pirms pagarinājuma beigām guva uzvaras vārtus.

Šajā mačā "Liepājas metalurga" labā divus vārtus guva Edijs Brahmanis, bet vienu reizi precīzs bija Jurijs Navarenko.

Citā spēlē zaudējumu piedzīvoja Latvijas uzbrucēja Viktora Bļinova pārstāvētā Soļigorskas "Šahtjor" komanda, kas izbraukumā ar 0:2 (0:0, 0:1, 0:1) piekāpās vienībai "Gomeļ", bet cita uzbrucēja Aleksandra Macijevska pārstāvētā Žlobinas "Metallurg" komanda viesos ar 2:4 (0:1, 0:1, 2:2) zaudēja Grodņas "Ņeman".

Bļinovs pēc četru maču izlaišanas atgriezās laukumā un nopelnīja neitrālu lietderības koeficientu, savukārt Macijevskis nepiedalījās otrajā spēlē pēc kārtas.

BAČ kopvērtējumā "Liepājas metalurgs" ar 15 punktiem 14 spēlēs ieņem devīto vietu. Tikmēr Žlobinas "Metallurg" ar 33 punktiem 15 mačos saglabāja otro vietu, bet "Šahtjor" ar 27 punktiem ieņem ceturto pozīciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu