Otrās sezonas pirmajā "Cīņas klubā" uzvar Dons (78)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas Mūzikas Kanāla 2008.gada pirmajā televīzijas šovā "Cīņas klubs" uzvarēja Dons.

Dons šova finālā pārspēja Zig Zag, kas "Cīņas klubā" piedalījās ar dziesmu „Man ir silts”.

Dons fināla balsojumā saņēma punktu no draugiem.lv un skatītāju balsojuma. „Šajā gadā „Cīņas klubs” ir vēl interesantāks, jo uz skatuves ir abas grupas un sajūta ir kā īstā ringā. Par Zig Zag „Man ir silts” tagad varu teikt, ka patiesībā tā ir klasiska roka dziesma un man tā patīk. Ļoti patika, kā Zig Zag izpildīja „Kolekcionāru”. Vēl varu pateikt, ka studijā publika bija fantastiska,” pēc uzvaras stāsta Dons.

Šova uzvarētājs balvā ieguva ne vien simbolisko „Cīņas kluba” jostu, bet arī plazmas telvizoru no „Pioneer” un dāvanu karti no bāra-restorāna-mansarda „Sarkans”.

Šovā piedalījās arī Pienvedēja Piedzīvojumi ar dziesmu „Ceļavējš” un Satellites LV ar „Pirmais”, bet viņi neguva gana lielu skatītāju atbalstu, lai kvalificētos finālam.

Kā iepriekš ziņots, šogad šovā „Cīņas klubs” uzvarētāju nosaka trīs atsevišķu balsojumu summa – tiesnešu balsojums, balsojums portālā „Draugiem.lv” nedēļu pirms šova un telefonbalsojums tiešraides laikā.

Otrajā šovā „Cīņas klubs”, kas notiks svētdien, piedalīsies grupa „R.A.P.” ar dziesmu „Ej un meklē”, grupa „Daylight” ar kompozīciju „Pametu sevi”, „Otra puse” ar dziesmu „Savādā” un Goran Gora ar „Control”.

Komentāri (78)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu