"Krēslas" turpinājuma titulsingls grupai Death Cab For Cutie! (24)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ar lielu nepacietību gaidītās pusaudžu vampīrfilmas "Krēsla" ("Twilight") turpinājuma "Jauns mēness" ("New Moon") skaņu celiņa galvenajam singlam izvirzīta Belingtonas indie grupa "Death Cab For Cutie" ar dziesmu "Meet Me On the Equinox".

Ja pagājušogad "Krēslas" titulsingls un no tā izrietošā popularitāte tika jaunajai emopopa grupai Paramore ar rudmataino Heiliju Viljamsu (Hayley Williams) priekšgalā, tad šogad teju visa pasaule uzzinās, kas ir Death Cab For Cutie.

Grupas līderis Bens Gibards (Ben Gibbard) un kompānija jauno dziesmu "Meet Me On the Equinox" sarakstīja speciāli filmas skaņu celiņa vajadzībām, kura izdošana plānota 20.oktobrī (Chop Shop/Atlantic Records).

Jau 13. septembrī MTV "Video Music Awards" ceremonijas laikā dziesma tiks publicēta MTV mājas lapā.

Šobrīd nav zināmi visi topošajā izlasē iekļautie mākslinieki, taču nojaušams, ka filmas producenti nolēmuši doties nedaudz eksperimentālākas, indie mūzikas virzienā, proti, presē izskanējuši šādi iespējamie izpildītāji: Toms Jorks (Thom Yorke), Grizzly Bear, Bon Iver un Muse.

Par mūziķu atlasi filmas skaņu celiņam atbildīgs Alekss Patsavass (Alex Patsavas), kas jau atlasījis mūziku seriāliem "The O.C." ("Death Cab For Cutie" mūzika tajā ir biežs viesis), "Grey''s Anatomy", "Gossip Girls" un "Chuck".

Oriģinālais "Krēslas" skaņu celiņš tika izdots 2008.gada novembrī un pārdots 2,2 miljonos eksemplāru, liecina mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas "Nielsen SoundScan" dati.

Death Cab For Cutie pagājušā gada studijas albums pirmajā izdošanas nedēļā ierindojās Billboard 200 1.vietā, pārdodot kopumā 538 000 albuma kopiju.

"Mēs negaidījām, ka tieši mūsu dziesmu izvēlēsies kā galveno singlu," MTV atklāj grupas basģitārists Niks Hārmers (Nick Harmer). "Mēs domājām, ka dziesma tiks vienkārši iekļauta izlasē ... varbūt."

"Jauna mēness" pirmizrāde Latvijā gaidāma 27. novembrī.

Komentāri (24)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu