Cukerbergs: Filmā «Sociālais tīkls» bija sāpīgi izdomājumi

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Portāla «Facebook» dibinātāju Marku Cukerbergu aizskāris viņa attēlojums Holivudas filmā «The Social Network» («Sociālais tīkls»), vēsta britu laikraksts «The Guardian». 30 gadus vecais miljardieris sacīja, ka 2010. gada filmā esot «kaudze izdomājumu, kas man bija diezgan sāpīgi».

Kinolentē parādīts, ka Cukerbergs studiju gados izgudrojis «Facebook» pēc šķiršanās no draudzenes, lai iepazītos ar citām sievietēm. Cukerbergs norāda, ka filmā attēlotajā laikā viņš esot ticies ar tagadējo sievu Prisillu Čanu.

«Pēdējā laikā neesmu daudz domājis par šo filmu. Esmu to izstūmis no savas apziņas,» viņš teica pasākumā «Facebook» galvenajā mītnē Kalifornijā.

Cukerbergs uzskata, ka režisora Deivida Finčera filmā «Facebook» rašanās laiks esot ticis krietni izpušķots, jo programmēšana neesot pietekami interesants materiāls kinolentei. «Viņi pacentās precīzi atveidot dažas interesantas detaļas, piemēram, biroja dizainu. Taču sižetā tika ielikta kaudze izdomājumu, kas man bija diezgan sāpīgi,» norāda «Facebook» dibinātājs.

Šī gada februārī sociālajam tīklam «Facebook» apritēja desmit gadi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu