«Arēnā Rīga» hitu mašīna - grupa «OneRepublic»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Trešdienas (12. novembra) vakarā «Arēnā Rīga» uzstāsies viena no no pēdējo piecu gadu populārākajām poproka apvienībām «OneRepublic». Grupa Rīgā uzstāsies «Native» turnejas ietvaros un uz Rīgu atceļos no Tallinas, kur vakar sniedza koncertu brāļiem igauņiem.

«OneRepublic» panākumu pamatā ir talantīgā dziesmu komponista Raiena Tedera (Ryan Tedder) spēja sacerēt vienu hitsinglu pēc otra. «Apologize», «Stop and Stare», «Good Life», «All the Right Moves», «If I Lose Myself», «Feel Again», «Counting Stars» - esam droši, ka visas šīs dziesmas ir labi pazīstamas tiem, kas ikdienā patērē kādu no komercradio stacijām.

Kā sola rīkotāji, koncertaģentūra «Makroconcert», grupa sev līdzi atvedīs iespaidīgu skaņas, gaismas un skatuves aprīkojumu, radot iespēju Latvijas skatītājiem baudīt visaugstākās klases koncertšovu.

Koncerta īpašie viesi jeb iesildītāji būs alternatīvā roka apvienība «Kongos». No jūlija līdz oktobrim iesildījuši «Kings of Leon» turnejas koncertus, patlaban «Kongos» pievienojušies «OneRepublic» koncerttūrei un ir gatavi iepazīstināt Rīgu ar enerģiskiem afrikāņu un Balkānu ritmiem.

Biļetes uz «OneRepublic» koncertu nopērkamas visās «Biļešu servisa» kasēs un internetā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu