Klubā "Essential" dīdžejs Garets Emerijs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pasākumu sērijas privé by Roland Privert ietvaros 28.augustā klubā Essential uzstāsies Garets Emerijs (Gareth Emery).

Jaunā, taču jau šobrīd viena no veiksmīgākajiem trance mūzikas dīdžejiem un producentiem Rolanda Priverta pasākumu sērijas privé atklāšanā svinējām turpat žanra karaļu tronī pagodināto "Above & Beyond" viesošanos Rīgā. Nu pienācis laiks jaunam privé - pasākumam, kurā Rolands piedāvā izjust tikai sev raksturīgā muzikālā trance ceļojuma garšu. 28.augustā klubā Essential privé viesi būs trīs patiešām īpaši mākslinieki vienotā enerģētiskā plūdumā visas nakts garumā...

Vakara īpašais viesis - viena no karstākajām aktualitātēm no Lielbritānijas - Garets Emerijs ir īsts trance brīnumbērns, kurš - līdzīgi kā Roland Privert - fantastiskus panākumus sasniedzis zibens ātrumā un tieši pēdējo gadu laikā; gan viņa paša radītās mūzikas dēļ, gan vērojot pasaules skatuves diskžokeja gaitas, žanra pionieri Ferry Corsten un Paul van Dyk ir pārliecināti, ka Garets Emerijs ir trance mūzikas jaunā superzvaigzne! Viņa izdevniecība "Garuda" bauda līdzīgus panākumus - katrs no līdz šim izdotajiem skaņdarbiem gozējies sarakstu virsotnēs, kā arī - atzīts par mākslinieciski visaugstākās klases produktu.

Viens no vakara pārsteigumiem būs arī Rolanda Priverta līdzgaitnieka - Latvijā dzīvojošā francūža Lorāna Datjē (Laurent Dathie) uzstāšanās. Rolands pats saka: "Lorāns ir viens no Baltijas tech-house un techno mūziķiem. Un viņš ne tikai perspektīvs DJ - manuprāt, viņa skanējums līdzinās Dubfire, Richie Hawtin, Sven Vath inteliģentajam sakausējumam... Viņš ir arī viens no potenciāliem nākotnes hi-end producentiem!"

Pasākuma laikā ierobežotā skaitā būs pieejams īpaši privé gatavots Rolands Priverts mix CD - ierakstīts "dzīvajā" un tieši klubā Essential!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu