Andrejs Skailis “Šarmantie sapņi” (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sērijā “Lata romāns” laists klajā Andreja Skaiļa humoristisks ieskats mūsdienu dzīves norisēs “Šarmantie sapņi”. Autors piedāvā satīrisku skatījumu gan uz tādu nopietnu jomu kā politika, gan uz izteikti sadzīviskām – diētu, reklāmu, cilvēku savstarpējām attiecībām u.t.jpr. Grāmatas saturu papildina karikatūrista Ērika Oša zīmējumi.

Rakstniekam piemīt savdabīgs rakstības stils, kas izpaužas satīrā, paradoksos un ironijā. Tādējādi lasītājs gūst visdažādākās dzīves atziņas un mācības. Lūk, baudiet autora īpatnējo valodu: “Kopš senseniem laikiem, kad pirmie biznesmeņi vēl lēkāja pa kokiem, neviens nešaubījās, ka lietišķas sarunas vislabāk vedas pēc neliela uzcienājuma, jo pilns vēders cilvēku nomierina vēl vairāk nekā pilna kabata.” (fragments no grāmatas)

Paradoksāli, bet fakts - šobrīd “Šarmantie sapņi” ir ceturtā pirktākā grāmatu namā “Valters un Rapa” un ceturtais izdotais Andreja Skaiļa romāns sērijā “Lata romāns”.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu