"Cīņas klubā" Dons, "Pienvedēja piedzīvojumi", "Zig Zag" un "Satellites LV" (69)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

2008.gada sezonas pirmajā televīzijas šovā "Cīņas klubs" 4.maija vakarā plkst.21 LMK, LNT un Radio SWH tiešraidē sacentīsies šāgada janvāra populārākās dziesmas Radio SWH Top 20.

Grupas "Pienvedēja piedzīvojumi" līderis Māris Žigats atzīst, ka "Zig Zag" dziesma „Man ir silts” esot brīnišķīga, tāpēc šo grupu Žigats uzskata par cienījamiem konkurentiem. Arī Dons un viņa dziesma Žigatam patīk.

"Dona dziesmas pēdējā laikā ir par visādām trakām lietām. Donam ir skaļa balss un mans novadnieks no Kurzemes, tāpēc neko sliktu neteikšu. Dons ir jaunāks par visiem, tāpēc aiz cieņas pret vecākiem viņam vajadzētu piekāpties," uzskata Žigats. Savukārt "Satellites LV" Žigats slavē par spēju radīt skaistas un "lipīgas" dziesmas.

Grupas "Zig Zag" dalībnieks Uldis Timoško uzskata, ka visiem pirmā "Cīņas kluba" dalībniekiem ir jaukas dziesmas, izceļot, ka "Pienvedēja piedzīvojumi" un "Satellites LV" ir tuvas grupas "Zig Zag" kolektīvam.

Tiesa, "Zig Zag" nav izpelnījušies slavinājumus no Dona.

""Man ir silts" mani, atklāti sakot, galīgi nepavilka. Tas ir mans viedoklis. Puikas var domāt, ko grib, bet, manuprāt, galīgi garām kompozīcija,” uzskata Dons. Savukārt "Pienvedēja piedzīvojumu" dziesmai "Ceļavējš" Dons liktu augstu vietu jebkurā topā, bet "Satellites LV" Dons vērtē augstu, piebilstot, ka viņam šķiet – šī grupa varētu gūt labus panākumus Lielbritānijā.

Savukārt "Satellites LV" dalībnieki atzīst, ka par visām konkurentu dziesmām varot teikt labus vārdus, bet pašu grupai ir grūtības saprast, kā izpildīt to versijas.

"Mēs paši īsti nejūtamies komfortabli, izpildot citu mākslinieku mūziku, izņemot pašu izvēlētu. Tāpēc kā grupa vēl nezinām, kā interpretēsim šīs dziesmas, jo tās tiek piespēlētas mums piespiedu kārtā," komentēja grupas dalībnieki.

Šovu vadīs TV dīva Anna Lieckalniņa un labsirdīgais milzis Rūdolfs Reihs.

“Cīņas kluba” pirmajā sezonā uzvarēja Andris Ērglis un “Cacao” ar dziesmu “Ripoja akmens”, otrajā vietā palika Dona “Tukšums”, trešie R.A.P. “Dzīve bez apstājas”.

“Cīņas kluba” ģenerālsponsors ir “OKarte”, atbalsta “Pioneer”. Organizē Latvijas Mūzikas kanāls un Radio SWH.

“Cīņas kluba” dalībnieku dziesmu videoversijas un videoklipus var redzēt Latvijas Mūzikas kanālā un interneta lapā www.lmk.lv.

Komentāri (69)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu