"Jūrmala-VV" nodrošina vietu Baltijas līgas 1/4 finālā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirmdien "Triobet" Baltijas futbola līgas astotdaļfināla atbildes spēlē "Jūrmala-VV" saspringtā cīņā ar 2:0 izbraukumā pārspēja Igaunijas komandu Sillamē "Kalev" un nodrošināja vietu turnīra ceturtdaļfinālā.

Divu spēļu summā jūrmalnieki uzvarēja ar 3:2.

Šajā spēlē jau trešajā minūtē rezultātu atklāja "Jūrmala-VV"spēlētājs Dmitrijs Paplavskis, bet pārsvaru jau kompensācijas laikā dubultoja un vietu ceturtdaļfinālā nodrošināja Gatis Kalniņš.

Kā ziņots, ceturtdaļfinālā jau iekļuvusi arī Lietuvas komanda Panevēžas "Ekranas", kas divu spēļu summā ar 4:0 pieveica "Olimps"/RFS, kā arī Tallinas "Levadia", kas ar 6:3 pārspēja Rēzeknes "Blāzma".

Citās pirmās kārtas astodaļfināla spēlēs pašreizējā Latvijas čempionāta līdervienība "Skonto" izbraukumā ar 3:2 pārspēja Lietuvas Tauraģes "Tauras". Bet pagājušās sezonas čempionvienība "Ventspils" izbraukumā ar 1:2 piekāpās citam Igaunijas klubam Nemmes "Kalju". Savukārt Latvijas čempionvienība "Liepājas metalurgs" ar 0:1 zaudēja Lietuvas klubam Gargždu "Banga".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu