«Radiohead» fanus sanikno biļešu nonākšana tālākpārdošanas vietnēs

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Britu alternatīvā roka grupas «Radiohead» fanus saniknojis tas, ka biļetes uz koncertiem Londonā izpārdotas dažu minūšu laikā un vēlāk parādījušās tālākpārdošanas vietnēs par daudz augstāku cenu. Piektdien plkst.9 pēc vietējā laika sākās biļešu pārdošana uz trīs «Radiohead» koncertiem «Roundhouse» zālē Londonā no 26. līdz 28. maijam. Vienas biļetes cena bija 65 sterliņu mārciņas (83 eiro).

Lai arī «Roundhouse» koncertzāles ietilpība ir 1700 cilvēki, rindā pēc biļetēm interneta vietnē bija līdz pat 20 000 cilvēku.

«Roundhouse» tviterī lūdza faniem «būt pacietīgiem», taču ap plkst.11 apstiprināja, ka visas biļetes izpārdotas.

Tālākpārdošanas vietnēs uzreiz parādījās sludinājumi, kuros vienas biļetes cena sasniedz līdz pat 3000 mārciņām (3830 eiro).

Lai cīnītos pret biļešu tālākpārdošanu, viens cilvēks varēja iegādāties ne vairāk par divām biļetēm, turklāt pircējam pie koncerta ieejas būs jāuzrāda personu apliecinošs dokuments ar fotogrāfiju.

Taču vairāki pārdevēji sludinājumos norādījuši, ka pircējam ar pārdevēju būšot jāsatiekas pie ieejas un kopīgi jādodas iekšā koncertzālē.

«Spriežot pēc savas vietas rindā un tā, cik ātri tā kustas uz priekšu, jāsecina, ka biļeti varēšu iegādāties maijā, kad «Radiohead» pametīs skatuvi,» raksta kāds tvitera lietotājs.

«Radiohead» solists Toms Jorks arī pauda sašutumu sociālajos tīklos.

«Es esmu tikpat dusmīgs kā jūs,»

viņš uzsvēra.

«Es esmu tikai cilvēks.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu