Jānis Stībelis prezentē otro dziesmu no februārī gaidāmā albuma

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vasaras sākumā Jānis Stībelis duetā ar Martu Ritovu klausītājiem nodeva sava jaunā albuma pirmo dziesmu - «2 pasaules», kas jau guvusi labus panākumus Latvijas radiostacijā. Turpinot darbu pie jaunā albuma, Jānis Stībelis klausītājiem nodod savu otro albuma dziesmu - «Kad sapņi izbeigsies».

Dziesmas vārdu un mūzikas autors ir Jānis Stībelis, arī aranžiju un producēšanu veicis pats. Dziesma ierakstīta «Elko Music» studijā ar skaņu inženieri Gintu Stankeviču priekšgalā. Ierakstā piedalās bundzinieks Miķelis Vīte, Iluta Valtere - papildvokāls, Mārcis Auziņš - ģitāra un pats Jānis Stībelis pie klavierēm.

Jānis Stībelis: «..Jaunā dziesma ir stāsts par to, ka, mainoties laikam, cilvēka vecumam, mainās arī viņa sapņi - 13 gados mēs sapņojam un redzam citas lietas nekā, piemēram, 30 gados. Sapņi nepazūd, tie vienkārši... mainās, bet cauri tam vijas doma, ka ir jauki, ja tu vari ar kādu dalīt šos sapņus, ieceres, kādu, kas ir tavs atbalsts mirklī, kad sapņi... izbeidzas!»

Jānis grib teikt īpašu paldies visiem, kas piedalījās dziesmas ierakstā, dziesmas tapšanā un dziesmas mēģinājumā, iemūžinot jauno dziesmu videoversijā! Video piedalījās Miķelis Vīte, Iluta Valtere, Mārcis Auziņš, Oskars Sproģis, Kristaps Krievkalns un Māris Jēkabsons.

Dziesmas pirmatskaņojums plašākai auditorijai notiks 22. novembrī Valmieras kultūras centrā, kur Jānis Stībelis sniegs īpašu jaunā albuma ieskaņas koncertu.

Biļetes pieejamas «Biļešu paradīzes» kasēs vai internetā.

Par nākotnes plāniem Jānis piebilst: «Pašlaik norit aktīvs darbs pie jaunā albuma. Ik dienu vairākas stundas pavadām studijā, lai ierakstītu jaunas dziesmas, un paralēli tam visam ar «vienu kāju» esam albuma lielajā prezentācijas koncertā, kas būs 21. februārī Rīgā. Iespējams, būs jauns duets, iespējams, būs jauns tēls.. Viss ir iespējams, tāpēc sekojiet aktivitātēm manās sociālajās lapās un tiekamies jaunā albuma prezentācijas koncertā, ko arī es gaidu ar lielu nepacietību, lai saviem klausītājiem nodotu manas jaunās dziesmas, kas būs saulainas, kas būs pozitīvas - dziesmas, ar kurām gribu piecelt kājās klausītājus un mesties dejā kopā ar viņiem!»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu