TVNET rokvakars jau trešdien

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Jau šovakar, 23. martā, koncertzālē «Palladium» notiks pirmais TVNET rokvakars, kurā uzstāsies vairāki pašmāju rokmūzikas mākslinieki - «Dzelzs vilks», «Pienvedēja piedzīvojumi», «Inokentijs Mārpls», «Laika suns», «Z-Scars», «Neon Saturdays» un DJ Dace Volfa.

Iepriekš vēstīts, ka grupa «Z-Scars» nolēmusi atkalapvienoties par godu grupas 15 gadu jubilejai, laist klajā pavisam jaunu studijas ierakstu un organizē koncertturneju.

«Z-Scars» nav vienīgie, kas aktīvi darbojušies studijā, arī «Dzelzs vilks» un «Laika suns» 2015. gadā izlaida albumus. «Dzelzs vilks» izlaida savu nu jau 13. garadarbu «Perfekta rītdiena», savukārt Arņa Račinska vadītais «Laika suns» izlaida savu pašu pirmo studijas albumu «Gaismas lādiņš». «Gaismas lādiņš» tika nominēts arī kā gada «alternatīvais un indie mūzikas albums» 2015. gada mūzikas ierakstu gada balvā «Zelta mikrofons».

Programmā paredzēts, ka mākslinieki uzstāsies šādā secībā:

- Neon Saturdays;

- Laika suns;

- Z-Scars;

- Dzelzs vilks;

- Inokentijs Mārpls;

- Pienvedēja piedzīvojumi.

«Palladium» zāle savas durvis vērs plkst. 19, savukārt pats koncerts sāksies plkst. 20.

Biļetes pieejamas Biļešu Paradīzes kasēs.

www.bilesuparadize.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu