"Blāzma" nespēj iekļūt Baltijas futbola līgas 1/4 finālā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirmdien "Triobet" Baltijas futbola līgas astotdaļfināla atbildes spēlē Rēzeknes "Blāzma" izbraukumā ar 3:5 piekāpās Tallinas "Levadia", zaudējot arī divu spēļu summā.

Divu spēļu summā Igaunijas klubs uzvarēja ar 6:3 un pārliecinoši iekļuva ceturtdaļfinālā.

Jau pirmo 19. minūšu laikā "Levadia" futbolisti viesu vārtsargu Vitāliju Melničenko pārspēja četras reizes.

Savukārt otrajā puslaikā "Blāzma" mēģināja atspēlēties. Vispirms vārtus guva komandas kapteinis Pāvels Riževskis, bet pēc sešām minūtēm izcēlās Dmitrijs Suvorovs.

Mača izskaņā komandas apmainījās ar gūtajiem vārtiem. Latvijas kluba rindās izcēlās Guntars Silagailis.

Kā ziņots, ceturtdaļfinālā iekļuva arī Lietuvas komanda Panevēžas "Ekranas", kas divu spēļu summā ar 4:0 pieveica "Olimps"/RFS.

Citās pirmās kārtas astodaļfināla spēlēs pašreizējā Latvijas čempionāta līdervienība "Skonto" izbraukumā ar 3:2 pārspēja Lietuvas Tauraģes "Tauras". "Jūrmala-VV" ar 1:2 atzina Igaunijas kluba Sillamē "Kalev pārākumu. Savukārt pagājušās sezonas čempionvienība "Ventspils" izbraukumā ar 1:2 piekāpās citam Igaunijas klubam Nemmes "Kalju". Bet Latvijas čempionvienība "Liepājas metalurgs" ar 0:1 zaudēja Lietuvas klubam Gargždu "Banga".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu