Arizonas pirmā un pēdējā? (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ESPN.com

Pēc trīs zaudējumiem sērijas ievadā pirmo uzvaru Nacionālās Basketbola asociācijas "play off" turnīra pirmajā kārtā izcīnījusi Fīniksas komanda "Suns", kas savā laukumā piespieda kapitulēt pagājušā gada čempionus Sanantonio "Spurs". Tikai vienas uzvaras tiesa no iekļūšanas nākamajā kārtā šķir Klīvlendas "Cavaliers" un Ņūorleānas "Hornets".

Pēc trīs neveiksmēm pirmajos trīs mačos Sanantonio un Fīniksā "Suns" basketbolistiem vairs nebija kur atkāpties, un sarežģītajā situācijā komanda mobilizēja visus spēkus, izcīnot pārliecinošu uzvaru ar 105:86.

Sērijā ar 3-1 vadībā gan joprojām atrodas "Spurs", turklāt piektā spēle notiks Teksasā, Sanantonio.

Vakardienas mačā "Suns" rindās ar 27 punktiem, sešām atlēkušajām bumbām un piecām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Radža Bells. 20 punkti, desmit atlēkušās bumbas un astoņas piespēles Borisam Diā, pa 15 punktiem guva Stīvs Nešs un Leandro Barbosa. Šakils O''Nīls - 14 punkti un 12 atlēkušās bumbas.

Čempioniem 18 punkti Tonijam Pārkeram, 14+10 Timam Dankanam.

Citā Rietumu konferences 1/4 fināla spēlē Ņūorleānas "Hornets" ar 97:84 viesos pārspēja Dalasas "Mavericks" un sērijā panāca jau 3-1 savā labā. Piektā spēle notiks Luiziānā.

Deivids Vests uzvarētāju labā guva 24 punktus un savāca deviņas bumbas zem groziem. Dalasai Dirks Novickis guva 22 punktus un izcīnīja 13 atlēkušās bumbas.

Klīvlendas "Cavaliers" vakar viesos dramatiskā galotnē ar 100:97 uzvarēja Vašingtonas "Wizards" un sērijā tagad ir vadībā ar 3-1. Lebrons Džeimss "Cavs" labā guva 34 punktus, izcīnīja 12 bumbas un septiņreiz rezultatīvi piespēlēja, bet uzvaru nesošo trīspunktu metienu piecas sekundes pirms pamatlaika beigām grozā trāpīja Delonte Vests.

Židrūns Ilgausks - deviņi punkti un septiņas atlēkušās bumbas.

Pēc četrām spēlēm neizšķirts 2-2 ir sērijā starp Detroitas "Pistons" un Filadelfijas "76ers". Svētdien izbraukumā "Pistons" izcīnīja uzvaru ar 93:84 un atguva sava laukuma priekšrocības.

23 punktus uzvarētājiem guva Teišons Prinss, 20 punkti un desmit atlēkušās bumbas Rašīdam Volesam.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu