Mūziķi atkal uzstāsies "Cīņas klubā" (36)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No 4. maija pavisam četrus svētdienas vakarus plkst. 21 LNT, LMK un Radio SWH tiešraidē atsāksies atsāksies dziesmu aptaujas "Latvijas Muzikālā līga" televīzijas šovs "Cīņas klubs"

Jau 4. maijā par 2008. gada spēcīgākās dziesmas titulu cīnīsies "fabrikants" Dons ar dziesmu "Kolekcionārs" pret "Pienvedēja Piedzīvojumu" "Ceļavēju", savukārt otrajā pārī tiksies "Satellites LV" ar dziesmu "Pirmais" un "Zig Zag" "Man ir silts".

Šovs "Cīņas klubs" 2008. gadā noritēs pavisam trīs sezonās – pavasara, rudens un ziemas, bet 2009. gada sākumā visu šovu uzvarētāji tiksies Lielajā finālā, kur tiks noskaidrota šāgada Visstiprākā dziesma Latvijā.

Dalībnieki šovam tiek izraudzīti, izvērtējot Radio SWH Top 20 rezultātus, bet šova "Cīņas klubs" uzvarētājus noteiks pavisam jauna, cīņas sporta veidiem raksturīga balsošanas sistēma, summējot trīs atsevišķus balsojumus. Pirmais balsojums vienu nedēļu pirms šova noritēs interneta portālā "Draugiem.lv", kur katrs tā lietotājs reizi dienā varēs nobalsot par sev tīkamāko mākslinieku, otru balsi piešķirs šova tiesneši Artis Volfs un Toms Grēviņš, bet trešā balss piederēs televīzijas skatītājiem, izvērtējot telefonbalsojuma un sms balsojuma rezultātus.

Šovs jaunajā sezonā solās būt vēl spraigāks, jo mūziķi sacentīsies divcīņās, noskaidrojot divu pusfinālu rezultātus, un finālā. Katrā cīņā noritēs atsevišķs balsojums.

Šova pārraidēs pusfinālos mūziķi izpildīs savu dziesmu, ar kuru iekļuvuši dziesmu aptaujā, tiks demonstrēts īpaši iestudēts pretinieka dziesmas video, bet finālā būs jāatskaņo savas dziesmas netradicionāla versija un variācija par pretinieka skaņdarbu.

Šovu vadīs TV dīva Anna Lieckalniņa un labsirdīgais milzis Rūdolfs Reihs.

Atgādinām, ka "Cīņas kluba" pirmajā sezonā uzvarēja Andris Ērglis un "Cacao" ar dziesmu "Ripoja akmens".

"Cīņas kluba" ģenerālsponsors ir "OKarte", atbalsta "Pioneer". Organizē Latvijas Mūzikas kanāls un Radio SWH.

Komentāri (36)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu