"Alu cilvēks" atgriežas!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc vairāk nekā pusgada klusēšanas uz teātra skatuves atgriežas jau stabilu popularitāti ieguvusī komēdija "Alu cilvēks".

Pirmā izrāde notiks jau sestdien, 16.oktobrī, plkst. 18 kinoteātra "Rīga" Lielajā zālē. Galvenajā lomā būs komiķis Jānis Jarāns. Ņemot vērā lielo atsaucību jau pirmajās biļešu tirdzniecības dienās, organizatori izlēmuši organizēt papildizrādi 16.oktobrī plkst 21:00 ar Aināru Ančevski galvenajā lomā.

Izrāde "Alu cilvēks" asprātīgā veidā parāda un apspēlē vīriešu un sieviešu atšķirīgās pasaules uztveres, liekot skatītājiem smieties divu stundu garumā.

"Tā ir pirmā Latvijā iestudētā "stand - up" komēdija, kura līdz šim nav zaudējusi savu aktualitāti un skatītāju mīlestību".

Izrādes autors amerikāņu rakstnieks Robs Bekers ironiski asprātīgajai lekcijai “Alu cilvēks” vispārpieņemtus priekšstatus, stereotipus un savstarpējo attiecību klišejas kārtojis ap neapstrīdamu konstatējumu, ka jau kopš senseniem laikiem vīrieši ir mednieki, bet sievietes vācējas.

Izrādē ir iespējams kārtīgi izsmieties, arī tad, ja beigās saprotam, ka smejamies paši par sevi.

Biļetes uz izrādēm var iegādāties visās "Biļešu servisa" kasēs un www.bilesuserviss.lv . Biļešu cenas no 5 līdz 12 latiem atkarībā no sēdvietas sektora. Vairāk informācijas par izrādi www.alucilveks.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu