Plānts atteicies no 500 miljoniem par «Led Zeppelin» apvienošanos

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/AP/Scanpix

Britu rokgrupas «Led Zeppelin» vokālists Roberts Plānts atteicies no dāsna piedāvājuma apvienot grupu par 500 miljoniem sterliņu mārciņu (638 miljoniem eiro). Atklātībā nonākušas ziņas, ka britu miljardieris Ričards Brensons esot piedāvājis ievērojamo naudas summu par 35 koncertiem trijās pilsētās. Taču 66 gadus vecais Plānts esot uzstājis, ka neplāno vairs koncertēt.

«Viņi centās pierunāt Plāntu, bet bez panākumiem,» sacīja anonīms informācijas avots. «Viņš tā ir izlēmis, un viss.»

«Pārējie grupas dalībnieki Džimijs, Džons un Džeisons uzreiz piekrita. Viņiem par to nebija jālauza galva, taču Roberts prasīja 48 stundas pārdomām. Visi bija šokēti, kad viņš attiecās un saplēsa dokumentus,» turpina informācijas avots.

Brensons ir kaismīgs «Led Zeppelin» fans. Jau iepriekš izskanējušas baumas par viņa centieniem panākt grupas apvienošanos.

«Led Zeppelin» pēdējoreiz kopīgi nospēlēja koncertu 2007. gadā «O2» arēnā Londonā. Rokgrupa nesen izdeva jaunas albumu «IV» un «Houses of the Holy» versijas, kas iekļuva Lielbritānijas mūzikas topa pirmajā desmitniekā.

Šogad Plānts klajā laida vienu no saviem labākajiem solo albumiem (skat. recenziju).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu