«Pienvedēji» piedāvā dziesmas «Ceļavējš» akustisko versiju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pirms drīzumā gaidāmajiem akustiskajiem koncertiem Rīgā un Jūrmalā grupa «Pienvedēja piedzīvojumi» piedāvā klausītājiem dziesmas «Ceļavējš» jauno, akustisko versiju, informē mūzikas ierakstu izdevniecības «I Love You Records» pārstāve Dace Volfa.

Dziesma «Ceļavējš» ir iekļauta «Pienvedēju» oktobrī iznākušajā dubultalbumā «Tā mēs dzīvojam». Albuma pirmajā diskā dzirdamas piecas jaunas dziesmas un skatāmi divi videoklipi, bet otrajā albumā apkopoti desmit grupas populārākie skaņdarbi akustiskā izpildījumā.

Akustiskajā versijā ierakstā līdzās «Pienvedēju» pamatsastāvam - vokālistam un basģitāristam Mārim Žigatam, ģitāristam Aldim Lundem un bundziniekam Pēterim Lundem - pievienojās arī akustiskās ģitāras spēlētājs Aigars Voitišķis un pianists Mārtiņš Zilberts.

«Ar Voitišķi un Zilbertu sastrādāties bija ļoti vienkārši un patīkami,» stāsta grupas dalībnieki.

Tas dzirdams ne vien albumā, par to varēs pārliecināties arī dzīvajā izpildījumā, jo abi viesmākslinieki papildinās «Pienvedēju» skanējumu abos akustiskajos koncertos. Mūziķi tiem sagatavojuši īpašu 24 dziesmu programmu.

Jau ziņots, ka īsi pirms Ziemassvētku kņadas gaidāmi divi grupas «Pienvedēja piedzīvojumi» akustiskie koncerti. Rīgā koncerts notiks 26.novembrī kinoteātrī «Splendid Palace». Savukārt jūrmalnieki tiek aicināti noklausīties «Pienvedēju» akustisko uzstāšanos 3.decembrī Jūrmalas teātrī.

Biļetes uz abiem koncertiem var iegādāties «eKases» interneta veikalā.

www.ekase.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu