Babyshambles atlikuši jaunā albuma izdošanu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

"Babyshambles" atlikuši sava jaunā albuma izdošanu sakarā ar rokmūzikai nelabvēlīgo situāciju Lielbritānijas mūzikas tirgū.

Pīta Dohertija grupa plānoja izdot ierakstu vēl šogad, taču nolēma atlikt to līdz nākamajam gadam cerībā uz apstākļu uzlabošanos. Līdz tam "Babyshambles" dalībnieki pievērsīsies soloprojektiem.

Pašlaik ģitārmūzikas grupas Lielbritānijā piedzīvo grūtus laikus, jo popularitātes līderi ir elektropopa mākslinieki. "Babyshambles" bundzinieks Adams Ficeks tomēr uzskata, ka elektropopa mode drīzumā pāries, un prognozē, ka tuvākajā nākotnē uz britu rokmūzikas skatuves parādīsies kāda "The Stone Roses" vai "Oasis" mēroga grupa.

"Trīs vai četru gadu laikā parādīsies "The Stone Roses" vai "Oasis" līdzinieki. Jaunieši, kuriem būs ko teikt, jo pašlaik nevienai grupai nav ko teikt. Mums gadiem ilgi nav bijis nevienas jaunas, labas strādnieku šķiras grupas. Jaunā paaudze nevēlas līdzināties Arctic Monkeys, jo viņi nav spilgtas personības kā Liams Galahers vai Deimons Albarns," intervijā avīzei "Daily Star" izteicies "Babyshambles" bundzinieks.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu