Konservatīvo partija izmanto "The XX" mūziku (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Lielbritānijas grupa "The XX " un viņus pārstāvošā ierakstu studija "Young Turks" paziņoja, ka Konservatīvo partija trešdien bez atļaujas izmantojusi grupas mūziku.

Kā ierakstu studijas pārstāvji norādījušu sociālajā tīklā "Twitter", ne viņi, ne prestižās "Mercury" balvas laureāti, grupa "The XX", nav devuši atļauju partijai izmantot viņu mūziku.

"Acīmredzot Deivids Kamerons un toriji izmantoja "The XX" dziesmu savas partijas konferences laikā.

"The XX" un "Young Turks" nebija uzaicināti iestāties nevienā partijā, neapstiprināja savas mūzikas izmantošanu partijas vajadzībām un noteikti neatzīst iepriekšminēto partiju,"

pavēstīja ierakstu studijas pārstāvji.

Arī grupas "Keane" dalībnieki bija šausmās, kad Konservatīvo partija pirms kāda laika bez atļaujas izmantoja viņu dziesmu "Everybody's Changing" vienā no partijas konferencēm.

Pagājušajā nedēļā Lielbritānijas leiboristu līderis Eds Milibends izmantoja rokgrupu "Vampire Weekend" un "Kings Of Leon" dziesmas partijas konferencē Mančestrā.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu