"Pīles" jūt izsalkumu, nepadodas!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Stenlija kausa izcīņas pusfinālā starp Detroitas "Red Wings" un Anaheimas "Ducks" rezultāts atkal ir kļuvis neizšķirts. Šorīt agri pēc Latvijas laika "pīlēm" izdevās uzvarēt savā laukumā un panākt izlīdzinājumu 2-2.

"Ducks" vārtsargam Žanam Sebastjanam Žigēram atvairot 36 no 39 pretinieku metieniem, "pīles" šorīt savā laukumā izcīnīja uzvaru ar 5:3 un sērijā līdz četrām uzvarām atjaunoja "status quo" 2-2.

Pirmajā periodā "Red Wings" uz Korija Perija, Rika Džekmena un soma Tēmu Selanes gūtajiem vārtiem, spēja atbildēt tikai ar Daniela Klīrija precīzo raidījumu, un pēc 20 minūtēm rezultāts bija daudzsološs "pīlēm" - 3:1.

Tomēr par uzvaru anaheimiešiem vēl bija jāpacīnās, jo otrajā trešdaļā, kad milzīgs pārsvars bija viesiem, Tods Bertuci un vēlreiz Klīrijs pārspēja Žigēru un panāca izlīdzinājumu 3:3.

Trešais periods noritēja līdzīgā cīņā, taču gūt vārtus spēja tikai laukuma saimnieki. Vispirms sestajā minūtē Raiens Geclafs pēc Selanes piespēles izvirzīja "Ducks" vadībā, bet 19. minūtē Robs Nīdermaijers piekto ripu raidīja jau tukšajos "Red Wings" vārtos.

Dominiks Hašeks šajā spēlē atvairīja tikai 18 no 22 metieniem.

Sērijas piektais mačs notiks svētdien Detroitā un tad komandas atgriezīsies Anaheimā, lai aizvadītu pusfināla sesto un iespējams pēdējo spēli.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu