«Kuldīgas Live Fest 15» izziņo «Secret Service»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Nākamā gada Kuldīgas Live Fest 2015 kā vieni no galvenajiem māksliniekiem uzstāsies Zviedrijas astoņdesmito gadu grupa «Secret Service», ziņo «Live Fest».

Arī nākamajā gadā 7. un 8. augustā Kuldīgas pilsētas estrādē trešo gadu pēc kārtas norisināsies vasaras festivāls Kuldīgas Live Fest. Grupa «Secret Service» ir vieni no galvenajiem mūziķiem, kas priecēs Kuldīgas publiku.

«Secret Service» ir savulaik populāra zviedru pop/new wave grupa, kas dibināta 1979. gadā. Viņu pirmais singls «Oh Susie» kļuva par hitu Zviedrijā un vairākās citās Eiropas valstīs, kā arī Dienvidamerikā. «Oh Susie» bija numur viens dziesma topos 29 pasaules valstīs.

Albums ar tādu pašu nosaukumu iekļāva arī vēl vienu citu viņu hitu – «Ten O’Clock Postman». Tam sekoja citi veiksmīgi muzikāli gabali kā «Flash in the Night», kas arī vairākkārt Eiropā iekaroja topus, to skaitā kopdarbs ar ABBAs Agnetu Faltskogu (Agnetha Faltskog) - «The Way You Are», kas ieguva Zelta dziesmas statusu Zviedrijā.

Par festivālu vairāk www.livefest.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu