Ventspilnieks Roberts Pētersons izdod debijas albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Eirovīzijas dalībnieks, jaunais mūziķis no Ventspils Roberts Pētersons laidis klajā savu debijas albumu ar 12 oriģināldziesmām «Apturēts laiks».

19 gadu vecais mūziķis pie paša producētā debijas albuma strādājis nepilnus divus gadus, tajā apkopotas gan pilnīgi jaunas un nepublicētas dziesmas, gan pazīstami skaņdarbi, kuri jau radiostacijās guvuši zināmus panākumus. Roberts Pētersons ir visu dziesmu mūzikas autors un vienpadsmit dziesmu tekstu autors. Vienas dziesmas teksta rakstīšana uzticēta mūziķim un dzejniekam Gatim Zotovam, šīs dziesmas vārdā nodēvēts arī albums.

Interesanti, ka mūziķis dziesmām ierakstījis ne tikai vokālās, bet arī ģitāras, basa un taustiņinstrumentu partijas. Bungas iespēlējis jaunā skatuves mākslinieka kolēģis bundzinieks Sanijs Bondars, bet dziesmu apstrādē iesaistīti pazīstamie mūzikas producenti Edijs Gņedovskis (GEM Studio), liepājnieks Egīls Mežs un Modris Skaistkalns.

Roberts Pētersons: «Man ir liels prieks, ka ilgi lolotais albums ir ieraudzījis dienas gaismu. Lai gan darbs pie tā bijis samērā ilgs un ne tik viegls, man pašam to ir interesanti klausīties, jo tajā iekļauta gan viena no pirmajām manis paša komponētajām dziesmām, gan dziesma, kura tapusi tikai šovasar. Vēlos pateikt paldies visiem, kas iesaistījās albuma tapšanā, kā arī visiem atbalstītājiem. Ceru, ka ikviens albumā atradīs sev tuvu dziesmu. Plānoju arī albuma prezentācijas koncertus, tā ka - uz drīzu tikšanos arī klātienē!»

Klausīties albuma dziesmas ir iespējams Spotify kā arī Draugiem.lv mūzikas sadaļā:

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu