Pirmdien sāks tirgot biļetes uz "The Chemical Brothers" (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirmdien, 28.aprīlī, "Biļešu servisa", "Reklamarket" un "Statoil" kasēs visā Latvijā, kā arī internetā "www.bilesuserviss.lv" sāksies biļešu iepriekšpārdošana uz grupas "The Chemical Brothers" koncertu, informēja koncertaģentūras SIA "Propeller Productions" pārstāve Kristīne Žukova.

Lielbritānijas elektroniskās mūzikas apvienība "The Chemical Brothers" Rīgā, Skonto olimpiskajā hallē, koncertēs 7.jūlijā.

"The Chemical Brothers" Rīgā ieradīsies sava pēdējā studijas albuma "We Are The Night" turnejas laikā. Koncerts Rīgā būs vienīgais Baltijas un Skandināvijas reģionā un viens no tikai diviem grupas šoviem Austrumeiropā.

Grupa Rīgā ieradīsies ar lidmašīnu, kurā atradīsies vairākas tonnas 21. gadsimta augstāko gaismas, skaņas un attēla projekciju tehnoloģiju sasniegumu, kas palīdzēs grupas dalībniekiem Tomam Roulandam un Edam Simonsam dāvāt Latvijas publikai un viesiem no Igaunijas un Lietuvas līdz šim neredzētu koncertšovu.

"The Chemical Brothers" vārds elektroniskās mūzikas vēsturē aizsācies "big beat" žanra dēļ - tā paša, kas deviņdesmitajos gados pāršalca Lielbritānijas klubu un reivu kultūru, sev līdzi aizraujot arī "The Prodigy" un "Fatboy Slim". Atšķirībā no diviem pieminētajiem līdzgaitniekiem jau kopš pirmā albuma izdošanas, kas klajā nāca 1995. gadā, Roulanda un Simonsa duets pārņēma pasauli savas mūzikas varā.

2005.gadā albums "Push the Button" un īpaši singls "Galvanize" kārtējo reizi padarīja abus britus par popmūzikas ikonām uz deju grīdas, atnesot viņiem par paveikto arī "Grammy" balvas 2006.gadā.

Grupas jaunais albums "We Are The Night" klajā nāca pagājušajā gadā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu