Šobrīd dalībai Pasaules Sienā reģistrējušies 3300 cilvēki (18)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

17. maijā organizācijas mājas lapā www.pasaulessiena.lv publicēts pirmais darbības pārskats - par 2007. gada aprīli. Katrs interesents tagad var uzzināt, kādi bija ieņēmumi un kur tika izlietoti līdzekļi pirmajā darbības mēnesī. Jau iepriekš ziņots, ka 6. maijā tika veikts pirmais pārskaitījums uz būvniecības depozīta kontu.

Kā informē Wall of the World pārstāvji, aprīlī projektam pievienojušies 2637 dalībnieki un ieņēmumi bija 12630 lati, izdevumi sastādīja 2871 latus. Savukārt 6. maijā veikts pārskaitījums uz depozītkontu – pārskaitīti 9050 eiro, taču šī informācija būs atspoguļota jau maija atskaitē pēc transakcijas fakta.

Šobrīd dalībai Pasaules Sienā reģistrējušies vairāk kā 3300 cilvēki, viņu vidū arī vairāki sabiedrībā pazīstami cilvēki, kā Aigars Grāvers, Zigfrīds Muktupāvels, Sandis Valters, Aigars Runčis, u.c.

Šobrīd noris darbs pie vairākiem papildinājumiem mājas lapai www.pasaulessiena.lv - drīzumā projekta dalībnieku sarakstu varēs pārlūkot arī ģeogrāfiski pēc valstīm un pilsētām, kā arī būs pieejama dalībnieku novēlējumu apskate un vērtēšana.

Komentāri (18)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu