Valmieras Kultūras centrā Bītlu «tribute» grupa «The Cavern Beatles» (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Leģendārās «The Beatles» dziesmas, kuras rimušās nu jau piecdesmit gadus, novembrī atkal atdzims Latvijā. Viens no koncertiem jau noticis 5. novembrī Kultūras centrā «Berģi» (skat. recenziju), bet jau 13. novembrī slavenā angļu tribute grupa «The Cavern Beatles» uzstāsies Valmieras Kultūras centrā uzstāsies, uzburot sešdesmito gadu gaisotni, informē koncertaģentūra «Live Fest».

Grupa ir vairākkārt viesojusies Latvijā, saņemot apmeklētāju atsaucību.

«The Cavern Beatles» ir viena no retajām tribute grupām, kas muzicē dzīvajā, neizmantojot fona ierakstus un radot pilnīgi autentisku bītlu mūziku. Viss ir pārdomāts līdz sīkākajai niansei - dalībnieki spēlē īstus sešdesmito gadu instrumentus, un skatuves aprīkojums iespēju robežās ir tāds pats, kādu izmantoja bītli. Izpildot «The Beatles» hitus, grupa apbur dažādu vecumu grupu klausītājus visā pasaulē ar fantastisko līdzību leģendārajam britu četriniekam, gan pēc izskata, piedomājot pie katra aksesuāra detaļām, gan kustībām, gan arī muzikālā noformējuma. Nenoliedzami arī tas, ka visi četri «The Cavern Beatles» grupas dalībnieki ir dzimuši un auguši Liverpūlē, ļauj atdarināt neatkārtojamā četrinieka repertuāru vēl precīzāk.

Biļetes pieejamas «Biļešu paradīzes» kasēs un www.bilesuparadize.lv.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu