''Skonto'' uzvar Baltijas līgas astotdaļfināla pirmajā spēlē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Piektdien "Triobet" Baltijas futbola līgas astotdaļfināla pirmajā spēlē pašreizējā Latvijas čempionāta līdervienība "Skonto" izbraukumā ar 3:2 pārspēja Lietuvas Tauraģes "Tauras".

"Skonto" rindās ar diviem vārtu guvumiem izcēlās Alans Siņeļņikovs, bet vienreiz precīzi uzbrukumu noslēdza Kaspars Dubra.

Jāatzīmē, ka "Skonto" nācās iztikt bez Latvijas izlases spēlētājiem Vitālija Astafjeva, Aleksandra Fertova, Aleksandra Cauņa un Andreja Perepļotkina, kuri devušies uz spēli Grieķijā, tāpat kā rīdzinieku galvenais treneris Aleksandrs Starkovs.

Atbildes spēle "Skonto" stadionā notiks 10.novembrī.

Atgādinām, ka 10.oktobrī astotdaļfinālā "Liepājas metalurgs" cīnīsies ar Lietuvas komandu Gargždu "Banga".

Tikmēr citās izslēgšanas spēlēs Olimps"/RFS futbolisti savā laukumā ar 0:1 atzina Lietuvas komandas Panevēžas "Ekranas" pārākumu. Atbildes spēle paredzēta 10. oktobrī.

Rēzeknes "Blāzma" ar 0:1 piekāpās Tallinas "Levadia", savukārt "Jūrmala-VV" ar 1:2 atzina cita Igaunijas kluba Sillamē "Kalev pārākumu.

Rēzekniešiem atbildes spēle par vietu ceturtdaļfinālā paredzēta 11.oktobrī, bet "Jūrmala-VV" maču aizvadīs dienu vēlāk.

Savukārt pagājušās sezonas čempionvienība "Ventspils" izbraukumā ar 1:2 piekāpās Igaunijas klubam Nemmes "Kalju". Atbildes mačs par vietu ceturtdaļfinālā 9.novembrī notiks Ventspilī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu