O!Kartes Nakts skrējienam reģistrējušies jau vairāk nekā 3300 dalībnieki

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šovakar Rīgas svētku ietvaros notiks O!Kartes Nakts skrējiens – unikāls pasākums, kurš Latvijā notiks pirmo reizi. Šobrīd naksnīgās Rīgas baudīšanai skrējienā reģistrējušies jau vairāk nekā 3300 dalībnieku, informē organizatori.

Organizatori atgādina, ka reģistrēties skrējienam var vēl šodien līdz plkst. 20.00 vai līdz brīdim, kad dalībnieku skaits sasniegs 5000. Reģistrācija notiek, nosūtot īsziņu „OKarte Vārds Uzvārds Dzimšanas gads” uz numuru 120. Maksa par īsziņas nosūtīšanu – Ls 1.

Jau no plkst. 20.00 pie Rīgas Kongresu nama sāksies starta numuru izsniegšana. Pasākuma vadītāji Žanete Skarule un Ēriks Loks sāks dalībnieku informēšanu par pasākuma norisi. Sākot no plkst. 20.15 uz „O!Kartes skatuves” sāks spēlēt jaunie O!Kartes mūziķi – „Cbema”, „Monologs divatā” un Anna Ķirse. Skrējiena trases garums būs tikai 4,5 km, maršrutā K. Valdemāra iela – Vanšu tilts – Slokas iela, atgriežoties finišā pie Kongresu nama. Plkst. 21.30 tiks slēgta satiksme K.Valdemāra ielas posmā no O.Kalpaka bulvāra līdz Slokas ielai (Vanšu tilts) un O.Kalpaka bulvāra posmā no J.Alunāna ielas līdz K.Valdemāra ielai. Visas trases garumā no 21.30 spēlēs DJ Kaspar Kondrat, Aldee, Electricano, Roland Privert, Andrey Emelyanov un DJ Deros.

Plkst. 22.00 O!Kartes Nakts skrējiena startu dos „Latvijas Mobilā Telefona” prezidents Juris Binde. Vakara izklaidējošās daļas kulminācijā plkst. 22.30 uz skatuves kāps Latvijas hip-hop zvaigzne Gustavo.

Ieraudzīt un sajust īpašo nakts skrējiena atmosfēru var, noskatoties videorelīzi: http://www.okartesnaktsskrejiens.lv/lv/video

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu