Ieskaties gada stilīgākajā un modes pārņemtākajā nedēļas nogalē

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

7.-9. novembris jau otro gadu pēc kārtas klubā «Friends» pulcē sabiedrības dāmas, uzņēmējus, mākslas cilvēkus un citus modes mīļotājus uz īpašo modes nedēļas nogali.

«Friends fashion weekend» ir pilnīgi cita veida pasākums, to nevar salīdzināt ne ar vienu citu Latvijā notiekošu modes šovu.

Visas trīs modes dienas tiek pārveidotas par vienu lielu šovu, kurā uzstājas dažādi mākslinieki, kuru talants dažādo izklaides programmu un neliek viesiem skumt starplaikos starp skatēm.

Šajā gadā kā lielākos māksliniekus var minēt dziedātājas Katy Tindemark un Kamillu Kļaviņu, kā arī duetu Alekss Silvērs un Liera Štein. Seko vēl dažādi saksofonista priekšnesumi, deju grupu uzstāšanās un daudzu jauno mākslinieku vokālais sniegums.

No dizaineriem šajā gadā iespējams aplūkot tādus zīmolus kā «Nadia Kirpa» tērpus, «Irina Perepelica» rotaslietas, «Amoralle» sieviešu apakšveļu un kleitas, «EFL fashion» vakartērpus.

Katru dienu modes nedēļas nogalē piedāvā aplūkot septiņu dažādu dizaineru skates, kuru laikā viesi var baudīt šampanieti, kā arī pēc skatēm iegādāties ikvienu no redzētajiem tērpiem, rotaslietām vai dzīvnieku aksesuāriem.

Vakara vadītāji un ballītes organizatori Jeļena Tonova un Deniss Tumakovs izspēlē dažādus konkursus, kuros iespējams iegūt dizaineru radītas lietas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu