Modele Kendela Dženere stresa dēļ iedzīvojas panikas lēkmēs

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Izskatās, ka modelei Kendelai Dženerei ir vajadzīga atpūta no fotografēšanās, tērpu demonstrēšanas, kā arī visām ģimenes drāmām, kuras meiteni iedzen stresā, bet tas veicina panikas lēkmes.

Jau pagājušā gada izskaņā Kendela atklāja, ka pārslodzes dēļ nokļuvusi slimnīcā, ārstu ieteikumus modele neievēro un ir iedzīvojusies panikas lēkmēs.

Kā portālam «RadarOnline» stāsta modeles draudzene, Kendelai problēmas sagādā aizmigšana, viņa gandrīz nemaz neēd, jo nespēj ieēst, un bieži piedzīvo panikas lēkmes, tāpēc algo asistentu, kurš viņai palīdz šādos momentos.

Ārsts modelei ieteicis doties atvaļinājumā un brīvo laiku izmantot, lai tiktu galā ar panikas lēkmēm un sakārtotu galvu kādā no rehabilitācijas iestādēm, bet modele neko nevēlas dzirdēt par pauzi modeles darbā.

Neskaitot modes biznesa intrigas, ilgās darba stundas, Kendelai jātiek galā ar viņas tēva dzimuma maiņu, Kailijas cīņu ar Robu viņa jauno attiecību dēļ, Kortnijas šķiršanos no Skota Dīsika, Kanjes Vesta izteikumiem portālā «Twitter», kā arī Klojas nebeidzamajām drāmām ar Lamaru Odomu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu