Raiens Adamss internetā publicējis atklāsmi par savu dzīvi (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu alternatīvā kantri dziesminieks Raiens Adamss (Ryan Adams) internetā publicējis atklāsmi par savu dzīvi un darbiem ar nosaukumu "Facts About Me" (Fakti par mani).

Savā blogā portālā "Dradamsfilms.com" viņš atzīstas, ka visu mūžu ienīdis kantri mūziku un pretēji tabloīdu informācijai nekad nav gājis uz randiņiem ar kanādiešu mūziķi Alanisu Moriseti un aktrisi Vinonu Raideri.

"Man nekad nebija mērķa kļūt par dziesminieku, bet viss izvērtās par sniega pikas efektu, un ar lielām sāpēm man vajadzēja sākt uzstāties, lai arī man ir milzīgas bailes no skatuves. Es gribēju būt rakstnieks un mākslinieks, un metāliskā roka grupas dalībnieks. Tāpēc es brīžiem ienīstu to, ko daru," atklājis viens no ievērojamākajiem amerikāņu alternatīvā kantri mūziķiem Raiens Adamss.

Viņš noliedzis ziņas, ka savulaik izraidījis no zāles kādu skatītāju, kurš viņu nosaucis par Braienu Adamsu, tomēr atzīst, ka uzskata Braienu Adamsu par vāju mūziķi.

"Viņš nav nopietns mākslinieks. Visās viņa dziesmās jūtama vēlme izpatikt mērķauditorijai, un vispār viņš ir diezgan kaitinošs," izteicies Raiens Adamss. Ironiski, ka abi mūziķi ar līdzīgiem vārdiem ir dzimuši vienā dienā – amerikāņu dziesminieka Raiena Adamsa dzimšanas diena ir 1974. gada 5. novembris, bet kanādiešu rokeris Braiens Adamss dzimis 1959. gada 5. novembrī.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu