Informācija par LNT jauno sezonu (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jau ar nākamo nedēļu, 30.augustu, LNT ver durvis jaunajai rudens sezonai!

Rudens sezonā skatītājus priecēsim ar pašmāju skaistāko mīlas stāstu "Mīli mani mūžam" un skanīgākajiem dziedāšanas svētkiem "Dziedošās ģimenes". Un, protams, LNT ēterā pēc vasaras brīvdienām būs redzami iemīļotie raidījumi, skatītājiem piedāvāsim arī jaunus seriālus un jau iemīļotu seriālu jaunās sezonas!

Svētku un jaunās sezonas sajūtu LNT ēterā ienesīsim jau šajā nedēļas nogalē, kad sestdien, 22.augustā, visas dienas garumā LNT tiešraidēs rādīsim "Rīgas svētkus 2009", bet vakarā svētku koncertu un deviņu uguņošanas meistaru sacensību Krastmalā! Viens no satraukuma pilnākajiem un skaistākajiem mirkļiem būs, kad uz Rīgas svētku skatuves vakara koncertā kāps visas LNT Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētku dalībnieku ģimenes, lai pirmo reizi visi kopā vienotos dziesmā! Savukārt 23.augusta vakarā, nedēļu pirms projekta "Dziedošās ģimenes" pirmā raidījuma, LNT rādīs filmu "Rīgas sargi".

Ar 30.augustu LNT aizsāks skanīgo un sirsnīgo dziedāšanas svētku "Dziedošās ģimenes" tiešraižu ciklu. Projektā "Dziedošās ģimenes" piedalīsies 24 ģimenes no visas Latvijas - tiks pārstāvētas tādas pilsētas kā Jelgava, Saldus, Talsi, Balvi, Ogre, Rēzekne, Alūksne, Rīga, Cēsis, Valmiera, Liepāja un citas. Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētki noritēs 2 posmos. 1. posms ietver 2 pusfinālus, katrā no tiem piedalīsies 12 ģimenes, kopā 24 ģimenes. No katra pusfināla pēc skatītāju un žūrijas vērtējuma tālāk tiks izvirzītas 6 ģimenes, kopā 12 ģimenes, kuras sāks dalību Lielajos dziedāšanas svētkos. Līdz ar to 2. posmu sāks 12 ģimenes, no kurām tiks noteikta skanīgākā Latvijas ģimene, kura būs iemantojusi skatītāju mīlestību un žūrijas atzinību. "Dziedošās ģimenes" tiešraides vadīs Lauris Reiniks. Mēs ticam, ka stipras ģimenes veido stipru Latviju! Turiet īkšķus un atbalstiet savus novadniekus LNT Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētkos jau no 30.augusta svētdienu vakaros plkst. 20:20!

30.augustā, pēc vasaras brīvdienām, LNT ēterā atgriezīsies skatītākais analītiskais raidījums Latvijā - "LNT Ziņu Top 10" ar harismātisko vadītāju Haraldu Burkovski. Šīs pašas dienas rītā arī optimistu raidījums "Sirmā ēdienkaratē" ar Mārtiņu Sirmo priekšgalā sāks savu jauno sezonu.

Savukārt, sezonas otrs lielākais jaunums - šā rudens skaistākais mīlas stāsts "Mīli mani mūžam" LNT ēterā būs redzams no 7.septembra. "Mīli mani mūžam" ir stāsts par divu jauniešu - Elīzas un Gustava mīlestību. Par divām naidīgi noskaņotām ģimenēm - Grosvaldiem un Vīksnām, kuru bērni satiekas un iemīl viens otru. Elīzai un Gustavam ir jāslēpj sava mīlestība, jo viņi zina, ka ģimenes aizliegs būt tiem kopā. Intrigas, meli un nodevība Elīzu un Gustavu sagaida uz katra soļa. Tomēr, lai kādus šķēršļus liktenis tiem liktu pārvarēt, viņu mīlestība būs stiprāka.

Seriāla režisors Armands Zvirbulis, producente Ligita Lukstraupe. Scenāristi Viktors Duks, Jānis Lācis un Daina Tabuna. Galvenajās lomās seriālā piedalīsies gan jau pazīstami un mīļi aktieri, gan jaunie talanti. Lomas spēlēs Zane Aļļēna, Dainis Grūbe, Juris Žagars, Normunds Laizāns, Intars Rešetins, Leonarda Ķestere-Kļaviņa, Ieva Pļavniece un citi.

Septembra vidū un oktobrī LNT ēterā atgriezīsies arī citi skatītāju iemīļoti raidījumi.

Lieliskais raidījums "Mājokļa jautājums" ar skaistajām pārmaiņām un vienmēr smaidošo Baibu Zvaigznīti LNT ēterā būs redzams no septembra beigām. Eduards Švāns mūsu erudīciju turpinās pārbaudīt raidījumā "Prāta banka", sākot ar oktobri.

Kā ierasts, brīvdienu rītos mūs priecēs raidījumi "Rīta mikslis", "Autoziņas", "Stila policija" un "Ražots Latvijā".

Šovi, kas vienaldzīgos neatstās, LNT ēterā būs redzami oktobrī!

No oktobra LNT ēterā būs redzams stāsts par mūsdienu princesi - "Latvijas Princese 2009". 20 jaunas, skaistas un talantīgas meitenes ir izturējušas visas atlases kārtas un sākušas cīņu par princeses kroni. Neizmērojama preses uzmanība un kaislības, kas vienaldzīgos neatstās. Jauni pārbaudījumi, vēl vairāk emociju! Kura kļūs par "Latvijas Princesi 2009"?

Oktobris nāks arī ar bungu rīboņu un skanīgām balsīm, jo par šā gada muzikālā šova "Cīņas klubs" uzvarētāja titulu sacentīsies Latvijas labākie mūziķi!

Jauni seriāli un iemīļotu seriālu jaunās sezonas!

Ar nākamo nedēļu, 24.augustu, LNT ēterā būs redzams jauns un gaišs seriāls "Anna un mīlestība". Visa pasaule varētu būt Annai pie kājām - meitene ir pārpilna sapņu un radošu ideju, visam vajadzētu izdoties lieliski... Bet ir problēma - Anna ir ļoti, pat ekstrēmi kautrīga. Tāpēc karjera reklāmas aģentūrā pagaidām ir tikai meitenes lielais sapnis, bet puisis, kuru Anna iemīlējusi no pirmā skatiena, velta savu uzmanību viņas māsai. Vai pienāks diena, kad viss mainīsies? No 24. augusta skatītājus priecēsim arī ar komēdijseriāla "Divarpus vīri" jaunajām sērijām. Ar prestižajām Emmy un People’s Choice balvām godalgots, pamatoti uzskatīts par mūslaiku smieklīgāko televīzijas komēdiju. Kā saka paši "Divarpus vīru" autori par seriāla jokiem, "tie netiek akceptēti tikai tāpēc vien, ka ir smieklīgi. Tiem jābūt krīti_gar_zemi smieklīgiem".

Vēlāk rudenī rādīsim arī jauniešu seriāla "O.C." jauno sezonu, kā arī "Supernatural" un "Vīrieši kokos!" jaunās sezonas. Būs arī jaunumi no Krievijas - seriāla "Kamenska" jaunā sezona un Mihaila Bulgakova romāna ekranizācija - seriāls "Meistars un Margarita".

Jaunajā sezonā LNT piedāvās arī aizraujošus mirkļus ar labākajām filmām!

LNT rudens sezonā skatītājiem piedāvās arī godalgotas filmas ar pasaulslaveniem aktieriem - "Ošena ducis", "Ķeriet īso", "Vēsā mierā", "Paātrinājums", "Skarbie laiki", "Troja", "Solis augšup", "Austrumu solījumi" un vēl un vēl... Seko līdzi LNT jaunumiem, lai nepalaistu garām iespēju redzēt labākās filmas!

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu