«Porta» turpinās ar pasaules elpu un stingru stīgu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

8. novembrī plkst. 17 notiks otrs festivāla «Porta» dubultkoncerts, kuru ievadīs ļoti personīgs audiovizuāls veltījums cilvēka dvēseles sīkstumam - vairākkārt godalgotā Pasaules mūzikas žanra dokumentālā filma «Laya Projekt», informē festivāla rīkotāju pārstāve Ilze Apsiņa.

Plkst. 18 koncertu sniegs starptautisku atzinību guvušais straujais un inovatīvais dāmu duets no Austrijas - «Catch-Pop String-Strong» (attēlā), kas tiek dēvēts par akadēmiski izglītotām mūzikas huligānēm.

Plkst. 19.30 klausītājiem būs iespēja baudīt vēl vienu izcilību, Indijā par pasaules mūzikas izpildītāju numur viens dēvēto un muzikāli izsmalcināto «Prem Joshua & Band».

Foto: Publicitātes foto

Festivāla koncerti iepriecinās pasaules mūzikas cienītājus arī ārpus galvaspilsētas. 7. novembrī plkst. 19 koncertu Saldus mūzikas un mākslas skolā sniegs Valtera Pūces jaunais projekts «DaGamba» (Latvija/Irāna). Savukārt 9. novembrī plkst. 16 grupas «Catch-Pop String-Strong» (Austrija) un «DaGamba» (Latvija/Irāna) koncertus sniegs Ogres Kultūras centrā.

www.facebook.com/PortaFestival

Biļetes uz festivāla koncertiem «Biļešu paradīzes» kasēs visā Latvijā un internetā www.bilesuparadize.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu