Izdots dziedātājas Lindas Līnas DVD (22)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Klajā nāks pašmāju dziedātājas Lindas Līnas (Linda Leen) pirmais videoieraksta DVD "Koncerts operā", kurā būs iekļauts dziedātājas pagājušā gada koncerts Latvijas Nacionālajā operā, informēja sabiedrisko attiecību speciāliste Sintija Kvasova.

Koncertā kopumā piedalījās 52 mūziķi, kuru vidū bija grupas "Simply Red" trompetists Kevins Robinsons, Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra mūziķi, diriģents Andris Poga, "City Jazz Bigband", Kārlis Lācis un "Sweetwaterz", kā arī Arnis Mednis.

Koncertā līdzās jaunajām dziesmām no albuma "Chameleon" dziedātāja izpildīja arī hitus no sava debijas albuma "Let''s go insane" un džeza klasikas pērles, kas tagad būs skatāmas un klausāmas arī DVD.

Dziedātājas pirmā DVD albuma prezentācija notiks 20.augustā, plkst.17 tirdzniecības parkā "Alfa", kura laikā tiks atklāts arī pirmais dziedātājas veikals Latvijā.

Dziedātājas veikals tirdzniecības parkā "Alfa" darbosies līdz 20.septembrim, un tajā varēs iegādāties interesantus tērpus no Lindas Līnas nesen atklātās apģērbu kolekcijas, jaunāko dziedātājas albumu "Chameleon", suvenīrus, kā arī DVD "Koncerts operā".

Lindas Līnas DVD "Koncerts operā" varēs iegādāties gan dziedātājas veikalā "Alfā", kas atradīsies blakus informācijas centram, gan arī interneta veikalā "www.lindaleenshop.com", bet no nākamās nedēļas DVD būs pieejams arī citās mūzikas tirdzniecības vietās.

Komentāri (22)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu