Noskaties: Iznācis «Hobita» pēdējais reklāmas rullītis

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jaunzēlandiešu režisors Pīters Džeksons piektdien laidis klajā fantāzijas triloģijas «The Hobbit» («Hobits») noslēdzošās daļas «The Battle of the Five Armies» («Piecu armiju kauja») pēdējo reklāmas rullīti. Vietnē «Facebook» publicētajā reklāmas rullītī redzama elfu, rūķu un orku gatavošanās lielai kaujai, no kuras būs atkarīga Viduszemes nākotne.

Ceturtdienas vakarā reklāmas rullītis tika demonstrēts 150 faniem, kas bija uzvarējuši starptautiskā konkursā. Balvā viņi saņēma iespēju piedalīties pasākumā kopā ar Džeksonu.

Režisors norādīja, ka esot pārguris. Vairāk nekā desmit gadus viņš veltījis tam, lai ekranizētu rakstnieka Dž.R.R.Tolkīna darbus. Viņš uzņēmis «Lord of the Rings» («Gredzenu pavēlnieks») un «Hobits» triloģijas.

«Vēl atlikušas apmēram divas nedēļas, lai pabeigtu filmu. Mēs strādājam 22 stundas diennaktī. Es naktī paguļu tikai divas vai trīs stundas,» sacīja 53 gadus vecais Džeksons.

«Es būšu laimīgs, kad tas beigsies,» viņš norādīja. «Es būšu ļoti priecīgs, taču tā noteikti būs saldsērīga sajūta.»

Filmas pirmizrāde norisināsies 1. decembrī Londonā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu