"Space:Garage" notiek Berlīnes mūzikas izdevniecības "White" ballīte

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šo piektdien, 18. aprīlī, "Space:Garage" uzstājas Oskar Offermann LIVE!, Dj Jackie Treehorn, Dj Tristen Rise un Kotelett, Vj Pixelfestival vizuālajā pavadījumā. Ballīte Berlīnes stilā!

Oskar Offermann šobrīd uzstājas labi zināmos vācu klubos ar Danny de Puke LIVE programmu, kas tiks prezentēta arī Rigā.

DJ Jackie Treehorn pēc profesijas ir dakteris, taču tas viņam netraucē aktīvi dīdžejot. Rezidents klubā "Zur Moebelfabrik". Treehorna seti ir augoši, fokusēti uz minimal, ar kaifīgu skanējumu, dziļi un pulsējoši. Galvenais, ko viņš meklē, ieejot klubā, ir – tīrā ekstāze. Viņš noved publiku līdz kulminācijai, kad visiem rokas ir gaisā.

DJ Tristen Rise dzimis Berlīnē, viņš jau no agras bērnības bija naktsdzīves apritē, augot totāli techno mūzikā. Organizējis pats neskaitāmas ballītes un pasākumus, dibinājis savu kompāniju ar nosaukumu „Shitlabel”.

Kotelett – DJ apvienība, kuru Rīgā pārstāvēs Heiko. Pārsvarā viņi uzstājas mazos pasākumos un underground ballītēs Vācijā. Taču „White” paredz viņiem karjeras izaugsmi. Palaikam viņus var sastapt Berlīnes metro stacijās ar dzīvo techno jam session.

VJ Pixelfestival nodarbojas ar videomākslu jau septiņus gadus. Performējies vairākās Berlīnes galerijās un ir kluba „Zur Moebelfabrik”rezidents. Matthis Nolte aka VJ Pixelfestival vizuālā māksla tiek radīta dzīvajā, izmantojot TV ziņu un filmu fragmentus, īsfilmas, vizuālus un grafiskus elementus; sinhronizējot tos ar elektroniskās mūzikas lidojumu. Viņam par godu "Space:Garage" tiks uzstādīti plazmas ekrāni.

Pateicoties Ivonnai Neikšānei, „FuckForFriendship” realizē kultūras apmaiņas programmu starp Berlīni un Rīgu. 25. aprīlī Berlīnē notiks pasākums „Rīgas naktis” klubā „Zur Moebelfabrik” ar mūsu dīdžeju - Hencha, Ivars Mednis, ZeDmitry, un VJ Linarda Kulesa piedalīšanos.

Ieeja (no plkst. 23): 3 Ls – ar skrejlapu, 6 Ls – bez.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu