"Bilanebila Party" - 18. aprīlī klubā "PULSē"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

18. aprīlī klubā "PULSē" norisināsies kārtējais "Bilanebila Party" pasākums. Tāpat kā iepriekšējā pasākumā lielāka uzmanība tiks veltīta techno mūzikai.

Dažādu nokrāsu tehno jums spēlēs pasākuma īpašie viesi - dīdžeji Eric Chehov un Metaphor, savukārt Latvijā pazīstamais elektroniskās mūzikas producents Kriipis Tulo nospēlēs skaistu deep-house. Nepalaidiet garām viņa setu, kurš sāksies plkst. 23. Dīdžejs Cute spēlēs tech-house un tehno, bet nakts vidū dīdžejs Maxim Perepeliza uzstāsies ar aizraujošu breakbeat-electro. Visas nakts garumā jūs gaida kvalitatīva elektroniskā mūzika, piepildīta ar emocijām, dvēseliskumu un brīvību. Uzdejot un paklausīties klasisko techno mūziku, kas Rīgā ir jau kļuvusi par ekskluzīvu iespēju, varēsiet 18. aprīlī klubā "PULSē".

Kriipis Tulo, Latvijā pazīstamais elektroniskās mūzikas producents, nesen sācis spēlēt arī Dj-setus, viņa skatījumu uz deju elektronisko mūziku būs īpaši interesanti paklausīties. Pasākumā "Bilanebila Party" viņš uzstāsies ar deep house mūziku.

Eric Chehov – viens no spilgtākajiem techno skatuves pārstāvjiem Latvijā, pasākumā “Bilanebila Party” uzstāsies ar detroit techno mūziku.

Metaphor – viens no pieredzējušākajiem un cienījamākajiem techno dīdžejiem Rīgā. “Bilanebila Party” pasākumā Metaphor uzstāsies ar techno mūziku.

Pasākuma sākums plkst. 22 Ieejas maksa 4 Ls Ar flaijeri 3 Ls

Uzmanību!

Darbojas laimīgā stunda no 22:00 līdz 23:00 - šajā laikā ieeja klubā būs bez maksas, un šī iespēja paredz tikai vienreizēju ieeju klubā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu