"Nautilus" Lietuvas superduets "Marius Ivanoff & Mindaugelis"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien, 19. aprīlī, gaidāms patiesi zīmīgs notikums Rīgas klubu dzīvē. Pirmo reizi kopš 2004. gada septembra, kopā ar back2back setu kādā no Rīgas klubiem uzstāsies Lietuvas superduets - Marius Ivanoff & Mindaugelis (Lietuva).

Uzstāšanās notiks "Riga Original" pasākuma ietvaros klubā Nautilus, atzīmējot M&M radošās darbības 15 gadu jubilejas tūres sākumu, informē Disco Records.

Par vienu no Lietuvas visu laiku spilgtākajām klubu scēnas parādībām uzskatāmie Marius Ivanoff & Mindaugelis šobrīd ir redzamākie vārdi Baltijas deju kultūrā. Pamatoti viņus uzskata par 2000. gadu modes etaloniem deju mūzikā, un šā laika modes sajūta saglabājas visā viņu daiļradē. Ap 2002 gadu sākumposmu Lietuvas dīdžeji jaunā statusā iecēla arī progressive mūziku kā tā laika klubu scēnas spēcīgāko elementu. Drīz vien M&M kultivētais stils kļuva par aktuālu preci daudzos Eiropas valstu klubos. Pa šiem gadiem viņi spējuši ne vien noturēties zirgā no sezonas uz sezonu, bet arī izturēt laika pārbaudi.

Uz starptautiskās skatuves viņi debitēja 2003. gadā, kļūstot par leģendārā britu "Renaissance" pasaules tūres iesildošajiem rezidentiem. Sadarbībai ar ietekmīgajiem Pure Chicago un Dienvidamerikas "Feedback" nu klāt nācis pasaules deju mūzikas medijs Nr. 1 – DJ Magazine, kurš apstiprinājis lietuviešu duetu par oficiālajiem DJ MAG Baltijas rezidentiem (DJ Magazine Lietuvas prezentācija gaidāma 1.maijā).

Viņu ieguldījums Lietuvas deju kultūras attīstībā pēdējo 10 gadu garumā joprojām ir grūti aptverams. Viņi ir kļuvuši par populārākajiem publikas dīdžejiem Lietuvā (nu jau arī Latvijā) un daudzu augsta līmeņa pasākumu neatņemamu sastāvdaļu, bet viņu menedžētais Klaipēdas klubs "Global" kļuvis par kulta klubu daudzām Rietumu deju mūzikas zvaigznēm. Vairākkārtēja uzvara "Best Lithuanian DJ" awards (8 reizes!) un daudzu pasaules līmeņa profesionāļu atzinība padarīja Marius Ivanoff & Mindaugeli par pirmajiem Baltijas progressive stila dīdžejiem, kuri Rietumos lauza stereotipu par Baltijas reģionu kā neaktīvu klubu darbības lauku.

Patiesībā par šo Lietuvas superduetu jebkuri komentāri ir lieki. Viņu radošās pūles arvien vairāk klausās dažādās Eiropas valstīs. Salīdzināt viņus nevar. Viņi ir pilnīgi dažādi. Tur arī slēpjas viņu spēks. Harmonija ir iespējama tikai starp pretējām pusēm.

Klubs Nautilus lepojas, ka Lietuvas superduets par savas atgriešanās vietu ir izvēlējies tieši klubu Nautilus, kurā pirms nepilniem pieciem gadiem notika M&M debijas uzstāšanās Rīgas publikai. Marius Ivanoff & Mindaugelis uzstāšanās, kuriem ir leģions fanu arī Latvijā, vienmēr ir pulcējušas ļoti modernu klubu publiku, kas ir lielākā Lietuvas dīdžeju pasākumu kvalitāte, atzīst kluba "Nautilus" pārstāvji.

Pasākums sāksies plkst. 23 un turpināsies līdz 6 rītā. Biļetes iepriekšpārdošanā var iegādāties www.biļešuserviss.lv

Papildu informācija:

www.discorecords.lv

www.nautilus.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu