"Avatara" DVD un "Blu-ray" jau novembrī (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP

Nākamajā mēnesī veikalos nonāks Džeimsa Kamerona (James Cameron) grāvēja "Avatar" ("Avatars") DVD un "Blu-ray" diski ar filmas versiju, kurā iekļautas iepriekš neredzētas ainas.

Kā pavēstīja "Fox Home Entertainment" pārstāvji, disku speciālizlaidums būs pieejams jau no 15.novembra.

Filmas fani varēs noskatīties papildu 45 minūtes, kas nebija iekļautas kinolentes sākotnējā versijā, kā arī citus videomateriālus. "Es teicu mūsu komandai - uztaisīsim "Avatara" bokssetu, kurā būtu viss, ko fani varētu gribēt redzēt," atklāja Kamerons. "Tur ir pagarinātais filmas montāžas variants, kas ir par 16 minūtēm garāks, dokumentālās filmas, aizkulišu ainiņas, fotogrāfijas un 45 minūtes izdzēsto ainu. Viss, ko vērts ielikt speciālizlaidumā, ir šajā komplektā."

Speciālizlaidums pagaidām būs pieejams tikai 2D formātā. "Blu-ray" diski 3D formātā būs pārdošanā tikai 2011.gadā.

Kad aprīlī pārdošanā parādījās filmas pirmie DVD un "Blu-ray" diski, četrās pirmajās dienās vien tika pārdoti 6,7 miljonos eksemplāru, sasniedzot kārtējo rekordu. Janvārī "Avatars" kļuva par visu laiku skatītāko filmu, pārspējot iepriekšējo kinoteātru ieņēmumu rekordu, ko 1997.gadā sasniedza Kamerona drāma "Titanic" ("Titāniks"). Patlaban filmas ieņēmumi kinoteātros ir pārsnieguši 2,7 miljardus ASV dolāru (1,4 miljardus latu).

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu