«Forbes»: top10 visvairāk pelnošās mūziķes

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Biznesa žurnāls «Forbes» otrdien publicējis sarakstu, kurā apkopotas visvairāk pelnošās mūziķes. Dati iegūti, aplēšot iespējamos ieņēmumus no koncertturnejām, pārdotajiem ierakstiem, reklāmas kontraktiem un citām darbībām laika posmā no 2013. gada jūnija līdz 2014. gada jūnijam. Interesanti, ka iepriekšējā gada pirmās vietas īpašniece Madonna šogad nav iekļuvusi starp pirmajām desmit visvairāk pelnošajām mūziķēm. Uzzini, kura ir numur viens šogad!

 
Foto: AFP/LETA

10. Britnija Spīrsa

Britnija Spīrsa - 20 miljoni ASV dolāru.

 
Foto: AFP/LETA

9. Lēdija Gāga

Lēdija Gāga - 33 miljoni ASV dolāru.

 
Foto: REUTERS/ScanPix

8. Selīna Diona

Selīna Diona - 36 miljoni ASV dolāru.

 
Foto: AFP/LETA

7. Mailija Sairusa

Mailija Sairusa - 36 miljoni ASV dolāru.

 
Foto: AP/ScanPix

6. Dženifera Lopesa

Dženifera Lopesa - 37 miljoni ASV dolāru.

 
Foto: AFP/LETA

5. Keitija Perija

Keitija Perija - 40 miljoni ASV dolāru.

 
Foto: REUTERS/ScanPix

4. Riana

Riana - 48 miljoni ASV dolāru.

 
Foto: REUTERS/ScanPix

3. Pinka

Pinka gada griezumā nospēlējusi 85 koncertus, iekasējot vienā pilsētā aptuveni miljonu dolāru. Kopumā - 52 miljoni ASV dolāru;

 
Foto: AFP/LETA

2. Teilore Svifta

Teilore Svifta, kas nule kā laidusi klajā jaunu albumu «1989», turpina pelnīt ar koncertiem, ierakstiem un reklāmām (Diet Coke, Keds, CoverGirl). Kopumā nopelnīti 64 miljoni ASV dolāru.

 
Foto: AFP/LETA

1. Bejonsē

Amerikāņu dziedātāja Bejonsē ir vislabāk apmaksātā mūziķe, gada laikā nopelnot 115 miljonus ASV dolāru (93 miljonus eiro).

Milzīgie ieņēmumi no pasaules turnejas ir ļāvuši 33 gadus vecajai dziedātājai no pagājušajā gadā iegūtās ceturtās vietas pakāpties līdz pirmajai, apsteidzot popzvaigzni Teilori Sviftu.

«Gada laikā Bejonsē sniegusi 95 koncertus, vienā pilsētā vidēji nopelnot 2,4 miljonus ASV dolāru,» atsaucoties uz žurnāla «Pollstar» datiem, sacīts «Forbes».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu