«Pienvedēji» izsludina akustiskos koncertus Rīgā un Jūrmālā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Grupa «Pienvedēja piedzīvojumi» turpina svinēt 20 gadu jubileju ar diviem akustiskiem koncertiem – 26. novembrī kinoteātrī «Splendid Palace» Rīgā un 3. decembrī Jūrmalas teātrī.

Līdz ar paziņojumu par koncertiem nāk klajā arī jauns «Pienvedēja piedzīvojumu» radio singls – akustiskā versija dziesmai «Jel».

Jau ziņots, ka 3. oktobrī ar jubilejas koncertu uzstājās «Palladium» zālē un tajā pašā dienā tika izdots arī «Pienvedēju» dubultalbums «Tā mēs dzīvojam», kas ir grupas pirmais jaunais ieraksts pēc septiņus gadus ilgas pauzes. Albuma pirmajā diskā iekļautas jaunas «Pienvedēju» dziesmas un video versijas divām no tām, bet otrajā – desmit grupas populārākās dziesmas akustiskā izpildījumā.

«Pienvedēju» dziedātājs un basģitārists Māris Žigats sola, ka akustiskajos koncertos izskanēs vairāki grupas hiti, kas nebija iekļauti «Palladium» rokkoncerta programmā.

Biļetes uz «Pienvedēja piedzīvojumu» akustiskajiem koncertiem Rīgā un Jūrmalā var iegādāties «eKase» interneta veikalā.

www.ekase.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu