Biedriņš - līgas precīzākais divpunktu metienos (7)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Noslēdzoties Nacionālās basketbola asociācijas regulārajai sezonai, apkopota čempionāta statistika un noskaidrojies, ka Andris Biedriņš ir kļuvis par precīzāko divpunktu metienu izpildītāju līgā.

76 aizvadītajās regulārā čempionāta spēlēs, vidēji mačā laukumā aizvadot 27,4 minūtes, Biedriņš realizēja 62,6 procentus divpunktu metienu, kas ir labākais rādītājs līgā.

Pavisam nedaudz no viņa atpaliek un otrajā vietā ierindojies Ņūorleānas Hornets spēlētājs Taisons Čendlers, kurš 79 spēlēs, laukumā vidēji esot 35,2 minūtes, realizēja 62,3 procentus divpunktu metienu.

Trešais šajā rādītājā ir Dvaits Hovards no Orlando Magic, kurš 82 spēlēs (vidēji 37,7 minūtēs) realizēja 59,9 procentus metienu.

Kopumā šajā sezonā Latvijas basketbolists vidēji spēlē guvis 10,5 punktus (pagājušogad bija 9,5), izcīnījis 9,8 atlēcošās bumbas (9,3), bloķējis 1,2 metienus (1,7), izdarījis 1 rezultatīvu piespēli (1,1) un pieļāvis 1,1 kļūdu (1,5).

Par rezultatīvāko basketbolistu pēc regulārā čempionāta ir kļuvis Lebrons Džeimss no Klīvlendas Cavaliers, kurš vidēji mačā ir guvis 30 punktus. Otrajā vietā šajā rādītājā ir Kobe Braients ar 28,3 punktiem, bet trešais ar 26,5 punktiem ir Alens Aiversons no Denveras Nuggets.

Līderis atlēkušo bumbu izcīnīšanā ar 14,3 bumbām vidēji mačā ir Hovards no Magic, bet viņa tuvākajām sekotājam Markusam Kembijam no Nuggets ir vidēji 13,2 bumbas mačā. Biedriņš līgā ieņem 12. vietu.

Labākais piespēlētājs pēc regulārā čempionāta ir Kriss Pols no Ņūorleānas Hornets, kurš vidēji mačā ir atdevis 11,6 rezultatīvas piespēles. Ar 11,2 piespēlēm mačā viņam seko Stīvs Nešs no Fīniksas Suns.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu