"Blue Sessions" sestais pasākums - klubā "Nautilus"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

3. maijā par "Blue Sessions" pieturas punktu jau otro reizi kļūs Rīga - šoreiz "Blue Sessions" satricinās vienu no ietekmīgākajām un pieredzējušākajām deju grīdām Baltijā - klubu "Nautilus"!

Jaunā interneta portāla "Balticdjspace.com" pasākumu sērijas "Blue Sessions" turneja pa Baltijas valstu karstākajām deju grīdām Rīgā, Tallinā un Viļņā, ir izpelnījusies atzinību deju mūzikas cienītāju un "kluberu" vidū, jo, pateicoties muzikālajai amplitūdai, pasākumu atmosfērai un spriežot pēc jau notikušo pasākumu apmeklētāju atsauksmēm, spējusi sniegt prieku par pavadīto laiku klubos cilvēkiem ar visdažādāko muzikālo gaumi.

Pēc pirmā enerģētiskā "Blue Sessions" pasākuma Rīgā klubā "Essential", kura gaitā apmeklētājus patiesi iedvesmoja pašmāju zvaigznes "Electricano" un Lietuvas deju grīdu autoritātes Ignas seti, vakaram kulminējot ar "Blue Sessions" tradicionālo desertu - pasaules klases viesdīdžeja uzstāšanos, kura lomu šajā gadījumā bija uzņēmies Sander van Doorn, klubā "Nautilus" nu jau sestais "Blue Sessions" pasākums apmeklētājus aizvedīs pilnīgi citā muzikālā domensijā un noskaņā, jo kluba galveno deju grīdu pārņems izcilās, neatkārtojamās un pasaulslavenās hausmūzikas vokālistes, producentes un dziesmu autores Taras Makdonaldas (Tara McDonald) iedvesmojošā balss, kuras radošās biogrāfijas trajektorija pasaules deju mūzikas elites zvaigznājā ir iespaidīga visās nozīmēs - no klubu grāvējiem "My My My Functuary" ar Armandu van Heldenu (Armand Van Helden) un "Feel The Vibe" ar Axwell līdz sadarbībai dziesmu radīšanā ar tādām autoritātēm kā David Guetta, Kenny Dope, Todd Terry, Roger Sanchez, Stonebridge, Mark Knight un daudziem citiem.

Bet ar to vakara muzikālā deserta ēdienkarte klubu mūzikas gardēžiem nebeigsies!

Par pozitīvu enerģiju visas nakts garumā rūpēsies viesis no leģendārā "Ibicas Pacha" kluba jaunatklātās rezidences Viļņā - Andrius Rio, Latvijas hausmūzikas leģenda Bogdan Taran, Capital FM radioviļņos skanošā iknedēļas radiošova Dance Box vadītājs un visnotaļ ražīgā pašmāju ierakstu leibla Amber Muse boss, kā arī talantīgais pašmāju diskžokejs un producents - ZaZzy.

"Blue Sessions" pasākumi radīti ar mērķi paplašināt Latvijas, Igaunijas un Lietuvas klubu kultūras ģeogrāfiskās robežas un iespējas, tai pašā laikā informatīvi konsolidējot Baltijas klubu dzīves telpu uz virtuālās Balticdjspace.com platformas, lai informācija par elektroniskās deju mūzikas pasākumiem visā Baltijā būtu pieejama visiem interesentiem, kuri uzskata sevi par daļu no strauji augošās Baltijas klubu kultūras.

Kopumā ar Balticdjspace.com atbalstu 2008.gadā paredzēti 12 "Blue Sessions" pasākumi Rīgā, Viļņā un Tallinā, kā arī noslēdzošais Gala pasākums Rīgā, kura ietvaros notiks populārāko Baltijas diskžokeju un klubu apbalvošana un vērienīgs šovs ar labāko Baltijas un pasaules elites dīdžeju uzstāšanos visas nakts garumā. Vairāk informācijas par "Blue Sessions" pasākumiem, informācija par klubu dzīves aktualitātēm visā Baltijā, balsošana par labāko Baltijas dīdžeju un klubu - tas viss www.balticdjspace.com.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu